Aczél Endre szemöldökét ráncolja

2014. június 03. 14:41

A megsemmisítő érv azonban minket is földre vitt, hiszen a MEP szerint Juncker „közismerten tisztességes, kötelességtudó ember” – kvázi egy luxemburgi Gyurcsány Ferenc!

2014. június 03. 14:41
Ablonczy Bálint
Válasz.hu

„A MEP szövegében csúsztatások keverednek a tényszerűen hamis állításokkal. Egy szóval nem neveztük például a Fideszt a mérleg nyelvének az Európai Parlamentben, pusztán jeleztük: a 12 képviselő (kiegészülve a magyar kormánypárttal kötelékben repülő MKP-s és RMDSZ-es politikusokkal) egy súlycsoportban van a 20 fős francia vagy a 17 fős néppárti spanyol delegációval. MEP fejébe láthatóan az sem fér bele, hogy miért nincsen mindenki elájulva a Néppárt bizottságielnök-jelöltjétől, Jean-Claude Junckertől. Akinek némi szerepe az Eurogroup volt elnökeként a gazdasági válság, khm, ellentmondásos kezelésében talán mégiscsak lehet. Meg mintha az általa képviselt föderalizmusról véleménye az európai polgároknak is lenne, nekünk legalábbis úgy rémlik, hogy május 25-én mondtak valamit – UKIP-estől, Nemzeti Frontostúl, Szirizástúl. A megsemmisítő érv azonban minket is földre vitt, hiszen a MEP szerint Juncker »közismerten tisztességes, kötelességtudó ember« – kvázi egy luxemburgi Gyurcsány Ferenc!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2014. június 04. 06:22
Aczél Endre szemöldökét ráncolja Ki az az Aczél Endre? A vízóralelolvasó?
6qwasyx
2014. június 03. 18:41
ki a faszom ez a gennygóc ablonci?
krksziget99
2014. június 03. 18:31
Aczélt ki a médiából és kevesebb ATV felületet neki, mert csak hazudik mint hithű kommunista zsoldos!
bsandor
2014. június 03. 17:44
bsándor pedig ráncolja homlokát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!