Kerényi Imre igazából egy iszfaháni szőnyeges

2014. június 10. 16:21

Akárcsak a perzsaszőnyeg-készítők, akik minden darabban elrejtenek egy kis hibát, merthogy tökéleteset csak Allah tud alkotni.

2014. június 10. 16:21
Ablonczy Bálint
Válasz.hu

„Ma reggel például az ATV-ben népszerűsítette a Magyar Krónikát: szemérmes félmosollyal vallotta be, hogy a nyitó pitypang valószínűleg tényleg lopott. (...)


A miniszterelnöki megbízott a reggeli interjúban azonban ügyesen elpiruettezett a képlopós sztoritól: azt fejtegette, hogy a pitypang-választás tudatos volt. Akárcsak a perzsaszőnyeg-készítők, akik minden darabban elrejtenek egy kis hibát, merthogy tökéleteset csak Allah tud alkotni.

Kerényi ezek szerint az iszfaháni mesterek módszereivel dolgozik; bárcsak egyszer már nem a többé-kevésbé tudatos hibákat, hanem a majdnem tökéletes nagy egészet látnánk!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2014. június 10. 17:36
Nem tudok már más magyarázatot elképzelni, csak azt, hogy Kerényi az Orbánnak, mint Caligulának az elhíresült lova volt. Erődemonstráció: jelzés a fideszeseknek, hogy ő dönti el, saját érdekei alapján, hogy kiből mi lesz.
*ufó*
2014. június 10. 17:36
nézzük, mit ír Kerényi Irmáról a wiki: Politikai pályafutását a pártállami MSZMP-ben kezdte[1]. (...) és részt vett az MSZP és az SZDSZ által is támogatott Demokratikus Charta sétáiban. http://hu.wikipedia.org/wiki/Ker%C3%A9nyi_Imre#D.C3.ADjai nyilván ezek is csak 'kisebb' hibák ami nem baj, hiszen dilettánsnak lenni, mint az Irma, nem bűn, de viszont csöndben kellene maradnia, mert egész egyszerűen nincs morális alapja, hogy közéleti dolgokban megnyilvánuljon
balint60
2014. június 10. 16:48
A jog "kreatív" értelmezése és alkalmazása nem ennek a szerencsétlen félnótásnak a sajátja: így működik a NER maga immár ötödik esztendejét kezdve (lásd a legfrissebb példát a budapesti főpolgármester hatáskörének növeléséről, HA Tarlós lesz a győztes). Engem KI egyébként a hasonló kaliberű Grespik Lászlóra emlékezet, akik az első Orbán-kormány az akkor fővárosi vezetés cukkolására és blokkolására találta ki. KI-t most a saját (európai gondolkodású) emberei és az ellenzék froclizására használja.
egysegelem
2014. június 10. 16:43
"akik minden darabban elrejtenek egy kis hibát, merthogy tökéleteset csak Allah tud alkotni." Es Orban rendszere mar smafu??? Hat o mar szart er? Hat az mar nem is tokeletes!?? Meg is erdemlitek a reklamadot ha igy gonoljatok!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!