Belerondítottak az Origó-forradalomba

2014. június 05. 08:38

Szóval „házon belül” ne aggódjunk egy picit a szólás- és véleményszabadságért? Ha már úgy is éppen aggódunk a sajtó szabadságáért.

2014. június 05. 08:38
Dévényi István
Válasz.hu

„A lelkesítő médiaminiforradalmat azonban sikerült máris bepiszkítani. Tegnap este nyilvánosságra került, s villámgyorsan körbeszaladt a hírportálokon az Origó szerkesztőségi értekezletén (az ominózuson, ahol Vaszily Miklós vezérigazgató bejelentette Sáling távozását) készült hangfelvétel.


És akkor most nyissuk meg azt a fejezetet, hogy egy szerkesztőségi megbeszélésen is mindig, mindenki jól gondolja meg, hogy mit mond és hogyan fogalmaz? Hogy a folyosón szóba elegyedve is ott üljön a kopasz cenzor az agyakban, mert ki tudja, melyik mondat rögzítődik éppen? Felejtsük el a belső-chates morgolódás jogát?

Szóval »házon belül« ne aggódjunk egy picit a szólás- és véleményszabadságért? Ha már úgy is éppen aggódunk a sajtó szabadságáért.” 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2014. június 24. 23:52
Te ostoba kretén, a facebook oldalt azért szüntették meg mert kitették a videót, amin az a barom tomcat pofán lő egy faszit gázpisztollyal.
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:31
"A kormány egy óriáscéggel összejátszva ront..." a lakosság pénztárcájára beálltál a rezsicsökkentők táborába?
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:31
megint itt vagy kretén?
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:31
megint itt vagy kretén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!