Feljelentette az összes pártot az iWiW alapítója

2014. október 13. 18:04

Az összes, 1990 óta bármikor a parlamentben tevékenykedő pártot feljelentette a rendőrségen Várady Zsolt, az egykori iWiW alapítója, mivel szerinte azok olyan adózási rendszert alakítottak ki és tartanak fenn, amely miatt sérülnek az alkotmányban rögzített jogai.

2014. október 13. 18:04

A parlamenti pártokat okolja Várady Zsolt, amiért romlott az adófizetési morál, és amiért szerinte adócsalásra kényszerülnek az emberek. Az iWiW alapítója ezért feljelentette az összes olyan pártot, amely a rendszerváltás óta bármikor is tagja volt az Országgyűlésnek, „mert olyan adózási rendszert alakítottak ki és tartanak fenn, amely miatt az alkotmányban rögzített” jogai sérülnek – írja a VS.hu.

Várady azt elégelte meg, hogy szerinte Magyarországon csak adóelkerüléssel vagy adócsalással lehet vállalkozást működtetni; úgy véli a pártok kifejezetten ügyelnek arra, hogy az emberek adót csaljanak, mert szerinte zsarolhatók, manipulálhatók lesznek, és nem merik majd felemelni a szavukat. 

Az iWiW alapítója a feljelentést egy kampány részének szánja, amivel egyébként pont az adófizetési morál javulásáért harcol.

Várady Zsolt nem adott egyértelmű választ a Mandiner azon kérdésére, hogy miért és milyen bűncselekmény miatt tett büntető feljelentést, és ha már azt tett, akkor miért nem konkrét személyek ellen. Mint mondta, az alkotmányos jogai sérültek, de hogy milyen bűncselekményt követtek el a felsorolt pártok, azt nem határozta meg közelebbről. Hogy a rendőrség elutasítja-e a feljelentést, vagy nyomozást indít, az harminc napon belül derül ki.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2014. október 14. 11:12
Szarva közt a tőgyit! Várady 4 president!
Waffen-SS Hunyadi Division
2014. október 14. 10:25
Csak a Jobbikot ne! Egyébként az ország tönkretételéért kellene bebörtönözni őket. Csak 4 évben, a következő választásban gondolkodnak, meg a saját hülyeségeikben (lásd felcsúti stadion), amivel lehetetlenné teszik a magyar gazdaság fejlődését.
Mond te kit választanál
2014. október 14. 07:36
Páván Ha a PÁRTközpontban megtudják hogy fidesz-csicska létedre Szentkorona rádiót olvasol, te is kaphatsz egy nav ellenőrzést Már a MIEP es múltad is csípi BolseViktor szemét
Mond te kit választanál
2014. október 14. 07:34
Denia "Teljesen igaza van. Rendszerváltás után bevezették Európa legdurvább adórendszerét, " Amit orbánc csúcsra járatott Világbajnok 27%-os Áfa, 518 féle új adó Ő meg Lázárral magánúton lopja ki a pénzét svájci bankokba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!