Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Fel! Háborodjunk!

2014. november 14. 16:50

Világrekord: ilyen önreflexióra képtelen, humortalan szürkemarhát ilyen közelről még nem látott a világ.

2014. november 14. 16:50
Balfasz Magyarok
Balfasz Magyarok

Vajon mi a nagyobb bűn: ironikus, szórakoztató írásokban pellengérre állítani olyan jellemzőket, kortörténeti momentumokat, amik rossz irányba vezetnek minket, vagy pedig helyből lezsidózni, közmunkával és kibelezéssel fenyegetni azokat, akik ilyen műfajban fejezik ki a honi közállapotokkal szembeni ellenérzéseiket. És mi volt előbb, a sértődős veszettkutyaság, vagy a veszettkutyákon való élcelődés?

A folyamat azért kicsit talán ijesztő. Szóval jönnek az emberhez a rajongók, és az a visszajelzés, hogy tudunk magunkon röhögni, a világ nincs elveszve. Nem dicsekvésből mondom (»faszt nem!«), de laza 6 hét alatt lett 150 ezer olvasó, és 1500 rajongó. És nem fogyókúrás krémet árultam. Úgy tűnt, hogy bejön az embereknek, nem ártok senkinek. Látszólag mindenki értette, hogy a Balfasz magyarok célja nem az, hogy egy nagy közös kollektív öngyilkosságba kergessük megszégyenített, szétgyalázott népünket.

Na és akkor jött a turbómagyar. Bocs, Magyar. Először eggyen, ketten, aztán jött a többi a vérre. És rögtön jött, hogy ki a zsidó, ki a buzi, Kia Rio (ez itt a reklám helye, látjátok, ennyire kalmárszellemű vagyok, hogy én ezen is keresek srácok, bekaphatjátok!).

Értitek? Beindul a zsidózás, meg hogy ez valami magyarellenes összeesküvés. Egy körforgalom ürügyén, naná! A használtcikk kereskedés témájából, hát persze! Norvég pénzből, naturlig! Elszabadul a pokol, viccesen kétértelmű suksükölés Izraelről, meg cionizmusról, meg kihaénnemségről. Üvöltő sötétség, akkora fekete luk, hogy Nolan sírva kéri a receptet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. november 16. 08:07
Öcsém ez a Balfasz Magyarok ,most a neved vagy a foglalkozásod? Nem szakadok meg a röhögéstől, ha Magyarország te dög címet adnak ki irodalmi művet, a másik frusztrált humorszák meg szerényen csak Bunkóisztánnak nevezi azt az országot, amelyikben él.
luji
2014. november 16. 06:24
Balfasz te vagy te elmebeteg barom állat.
kitiltott
2014. november 15. 22:56
nem a magyarok a balfaszok hanem Ti akik azt hiszitek..hogy balfasz a magyar.. A magyar már háromszor megszavazta hogy nem az ..nem tűnt fel hogy egymásnak irogattok ti balllib balfaszok? ha nem akkor te igazi balfasz vagy..
catalina9
2014. november 15. 13:04
A folyamat azért kicsit talán ijesztő. Szóval jönnek az emberhez a rajongók, és az a visszajelzés, hogy tudunk magunkon röhögni, a világ nincs elveszve." Értem én az elvtárst, érted röhögök nem ellened! Csak azt nem értem, hogy miért nem röhög a balfasz zsidókon. Most éppen lehetne, hiszen egészen humoros amit Zoltai, Heisler, Schwezoff művel. Nevessünk együtt elvtárs!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!