2015, a világ jobban teljesít

2014. december 31. 15:23

Orbán Viktor beköltözik a Való Világ aktuális szériájába, hogy népszerűséget növeljen. Gyurcsány is megpróbál utána költözni, de kiszavazzák a beszavazó-shown.

2014. december 31. 15:23
Guruló Hordó
Guruló Hordó

„Idén is a már szokásos »vad jóslatok«-kal zárjuk az évet. Ezek nem igazán jóslatok, inkább (részben humoros) szcenáriók, amelyeknek nagyon kicsi az esélyük, de potenciálisan nagy lenne a hatásuk, ha bekövetkeznének. Más néven »fekete hattyúk«. (...)

Felbomlik az euró. Azaz kétfelé bomlik: az EU mediterrán államai (spanyolok, portugálok, görögök és olaszok) megelégelik a túlságosan erős árfolyamot és elhatározzák, hogy kilépnek és közösen alapítanak egy új pénznemet. A döntés után hónapokig vitatkoznak a pénz nevén, végül a Libra-Solidus-Denarius-ban egyeznek meg (a Karoling-pénzrendszer három váltópénze, röviden LSD). Az LSD-t azonnal leértékelik, ezzel növelve a versenyképességüket és elindítva a gyors gazdasági növekedést a térségben. (...)

Orbán Viktor beköltözik a Való Világ aktuális szériájába, hogy népszerűséget növeljen. Gyurcsány is megpróbál utána költözni, de kiszavazzák a beszavazó-shown. Orbán az első héten tolmácsot kér, aki a szlenget fordítja neki. Általánosan elterjed kedveskedő megnevezése a »háromvé« lesz, pénteki interjúiban a villalakók külön kérdés-blokkot kapnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2014. december 31. 21:14
Vernének nagyobb (volt)a fantáziája és sokkal élvezetesebb a stílusa.
kulalak
2014. december 31. 18:34
Az eredetiben több jó poén van. Majdnem folklór:)
Apáczai
2014. december 31. 16:16
Hűűű de nagyot mondott a kiscsáévó! Bátor. Nagyon bátor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!