Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint Juhászpeti!

2014. december 17. 20:24

Lehet ez a Peti tényleg hülyére szívta magát?

2014. december 17. 20:24
Megalomán Mongúz
Tutiblog
Onnan indultunk, hogy személyesen ismer sok embert, akik együtt drogoztak Tomikával. Ismerve Juhipetit és a haverjait, alapvetően itt hibádzik a történet, mert még egy Deutsh Tamásból se nézzük ki, hogy ezekkel egy légtérben tartózkodik önszántából. Aztán ezt később odáig szelídítette, hogy fórumokon olvasta több hozzászólótól. De sokan vannak ezek a hozzászólók, csak sikerül valamelyiket a bíróságra rángatni tanúskodni. Ő nyugodt, szerinte ez így lesz a Bíróságon megtárgyalva:

»– Kedves gandjaman152! Drogozott ön Deutsch Tamással?
–Igen. Hajnalra úgy szét volt csapva, hogy csak akkor talált ki a klotyóra, ha húztunk neki fehér csíkot a konyhából.«

Erre szokta mondani Piréz barátom: »a kutyámnak több esze van, de még sincs szavazati joga, ez meg indult a választáson – valami hibádzik a demokráciánkban«. Ami meg a legviccesebb, hogy Juhászpetya már ott tart, hogy ez neki mellékes, az ő fő területe a korrupció elleni harc, és azzal szeretne foglalkozni, de a csúnya Fidesz próbálja ezzel a drogtémával elterelni a figyelmet. Mintha egyébként nem ő indította volna el droglavinát.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2014. december 18. 15:06
A bajnaisták végzetes káderhiányát jelzi, hogy egy ennyire könnyen támadható alak, mint juhászpeti, egyáltalán pozícióba került náluk.
oskar
2014. december 18. 09:42
Állítólag ilyenek a hosszútávú hatásai, hogy valótlan eseményt valósnak élnek meg. :-)))
székely
2014. december 18. 08:21
Igaza van Juhásznak. Drog nélkül épeszű ember a baltás pávatáncos Orbán ötleteire nem nyomna igen gombot.
káli
2014. december 17. 22:29
Hát kehet hogy a kutyának kellett volna írni,tán kicsit többet érne ha már olyan okos!DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!