Bocsánatot kérek Bajnai Gordontól

2015. január 29. 13:59

Bocsánatot kérek Bajnai Gordontól, amiért valótlanul állítottam, hogy a Hajdú-Bét Wallis általi megvásárlásakor a Wallis vezetője volt és a Hajdú-Bét károsultjainak pénze Bajnai Gordon kampányát fogja szolgálni.

2015. január 29. 13:59
Zsigó Róbert

Bocsánatot kérek Bajnai Gordontól, amiért valótlanul állítottam, hogy a Hajdú-Bét Wallis általi megvásárlásakor a Wallis vezetője volt, a cég felszámolását ő vezényelte le, a Hajdú-Bét vagyonát kiszervezte, ezzel félezer embert tönkretett és a Hajdú-Bét károsultjainak pénze Bajnai Gordon kampányát fogja szolgálni.

Zsigó Róbert,
a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség képviselője

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barnabox
2015. január 30. 09:19
Notórius hazudozó! A többiről mikor fogsz bocsánatot kérni? És ez egy fidesz arc! Egy polgármester! De legyen, javítja a párt hitelességét!
Peter8811
2015. január 29. 21:36
Bocsánatot kérek Bokros Lalyostól hogy igaztalanul állítottam, hogy vitte a fele nyugdíjamat. ezzel szemben az igazság az, hogy csak a 74.000 Ft és a 130.000 Ft közti részt vitte ami ugye nem a fele. Igy kell ezt elvtársak, Ezenkivül még igaztalanul állítottam, hogy Dávid Iboja, Bokros Lalyos, Herényi Károj Trogerek. ezzel szemben Dávid Iboja, Bokros Lalyos, Herényi Károi az MDF kiemelkedő alakjai.
Fici7
2015. január 29. 21:00
Volt Egerben egy Boros Attila nevezetű, a borgazdaságot vitte csődbe. Ugyan az az emberről van szó?
VakzKommondor
2015. január 29. 20:34
Arról beszélj inkább te szar. Hogy mikor vizsgáljátok a bevándorlási kötvények és a MET mögött álló offshore cégeket, és az ott kifolyatott állami MILLIÁRDOKAT: kösz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!