Be kell tiltani a vasárnapi vadászatot!

2015. február 12. 11:28

3. parancsolat: Az Úr napját szenteld meg! 5. parancsolat: Ne ölj! Mindebből egyenesen kell, hogy következzen a (valódi) keresztény és demokrata párt következő javaslata, miszerint be kell tiltani a vasárnapi vadászatot!

2015. február 12. 11:28
Michnai Attila
Facebook

„BE KELL TILTANI A VASÁRNAPI VADÁSZATOT!

(ADALÉK A PLÁZÁK VASÁRNAPI ZÁRVA TARTÁSÁHOZ, igazi keresztény szellemben).

3. parancsolat: Az Úr napját szenteld meg! 

5. parancsolat: Ne ölj!

Mindebből egyenesen kell, hogy következzen a (valódi) keresztény és demokrata párt következő javaslata, miszerint

BE KELL TILTANI A VASÁRNAPI VADÁSZATOT!

(Ha valakinek nem lenne világos, az Úr napja a vasárnapot jeleni, míg az ölés tiltása nem csak az emberre vonatkozik, hanem egyetemesen minden élőre!).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. február 14. 13:17
"...az ölés tiltása nem csak az emberre vonatkozik, hanem egyetemesen minden élőre!" Egy lófaszt! Ez nem a hinduizmus te húgyagyú! :) Elképzelem egy böllér gyónását... :D :D :D Baromarc.
Kasperl
2015. február 13. 11:38
Most komolyan dislájkolják azt is ha valaki leírja hogy nincs benne a Tízparancsolatban az, hogy szemet szemért?:) nívós. fura emberek járnak ide.
Kasperl
2015. február 13. 02:39
hát az ölés tilalma azért nem annyira mindenre vonatkozik. Egész sokáig és alaposan foglalkoznak Mózes könyveiben arról milyen alkalomra milyen állatot kell leölni áldozatul. Egész gyakorlatias szabályozás van abban is milyen állatokat lehet fogyasztani és gondolom azt a bejegyzés szerzője is tudja, hogy ezek az állatok meghalnak ha megeszik őket. Amúgy ezen állatok leölésének technikája is meg van írva. Részletesebben is belemehetnénk mennyi baj van ezzel a bejegyzéssel, de felesleges lenne. Mondjuk az , hogy a magyar kereszténydemokratáknak a központi programja az hogy védett madarakat is vadászhasson a vezetőjük az valóban ciki, de nem kéne emiatt olyan dolgokat belelátni a Bibliába , amik nincsenek benne.
néhai Ch.Pilot
2015. február 13. 00:27
Én azért kíváncsi lennék arra, hogy Michnai hány vadászaton vett részt életében?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!