Óvatosságot javasolok a túloldalon

2015. március 11. 16:54

Goodfriend hirtelen távozott, Melia váratlanul lemondott, Gerkenst azonnali hatállyal leváltották. Óvatosságot javasolok a túloldalon.

2015. március 11. 16:54
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Twitter

„Goodfriend hirtelen távozott, Melia váratlanul lemondott, Gerkenst azonnali hatállyal leváltották. Óvatosságot javasolok a túloldalon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. március 12. 08:44
Na,ja,fürtomi,hisz a gazdád Európa erős embere...:)
Eltünt
2015. március 12. 07:12
Érdekes ez a Mandíner ,mikor az mszp-szdsz volt kormányról sulyos bűncselekmények kiderülnek (bróker botrány ,simon ügy) fórumon az írásokat kavarják ,át tekinthetetlenné teszik , ,követhetetlenné teszik nehogy az igaz írások nehogy közvetlen lehessen olvasni ...nem első eset ....rendet kéne már tenni ezen a lapon.
=nessuno=
2015. március 12. 00:32
Zsebdiktátorok és holdudvaruk pedig pórul szokott járni... Ti lennétek egy kicsit visszafogottabbak, szerényebbek. Összhangban a képességeitekkel.
Cezar
2015. március 12. 00:07
Nem lehetsz beszívva mert arról papírt is intéztél, hogy tiszta vagy! Èvekre vissza és előre! te "tanyasi romeo" ne hetvenkedj annyit a twitteren menj drogozni, qrvázni.... ahogy azt szoktad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!