Spiclivád: Orbán hitelességének utolsó szilánkja a tét

2015. március 10. 12:15

Orbán Viktor korábbi és mostani viselkedése nem segít eloszlatni Simicska vádjait.

2015. március 10. 12:15
Első Kézből
Nyugati Fény

„Egyelőre nekünk is nehéz elhinni, hogy Orbán Viktor tényleg a titkosszolgálat beszervezett ügynöke lett volna. Ugyanakkor végigtekintve pártja hozzáállásán az ügynökkérdéshez, mégiscsak az az érzület erősödik meg az emberben: a Fidesznek vaj van a füle mögött. Vagy mondjuk úgy: Orbán Viktor korábbi és mostani viselkedése nem segít eloszlatni Simicska vádjait.

A Fidesz mindvégig makacs következetességgel ellenezte az ügynökakták megnyitását. Pedig próbálkozás volt szép számmal: az ügynöklisták teljes nyilvánosságát szerette volna elérni anno az SZDSZ, a Gyurcsány Ferenc vezette MSZP, majd a Jobbik és az LMP is. Egyedül a Fidesz talált kifogást rá mindig, miért ne támogassa a múlt megismerhetőségét. Így lett Magyarország szégyenszemre az egyetlen olyan posztkommunista ország, ahol nem rendezték valamilyen módon az ügynökkérdést. (...)

Orbán Viktort azonban a diktatúra elleni kiállása tette naggyá. Az ő szexepilje a ’89-es beszéd, a harcos antikommunizmus. Ez volt az az érdeme, amit többé-kevésbé még bírálói is elismertek vele kapcsolatban. Hiszen az már az elmúlt években kiderült, hogy nem polgári, nem plebejus, nem demokrata, nem píszí, nem ortodox, nem liberális és nem érintetlen a korrupcióban.

Közeli barátjának megdöbbentő vallomása most ezt a legutolsó tabut, az Orbán-imidzs utolsó szilánkját törheti össze.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. március 11. 01:06
Nagy baj hogy az emberek nem emlékeznek vissza mi történt 8 év gyf kormányzása alatt ,nem tesznek különbséget lassan az Ornán kormányzása között .Össze mossák az éveket ,pedig nagy az eltérés .Falka szellem működik ,ballib célja az összemosás lejáratás.Ezt fujjál 2010 óta.Emlékezés az egy jó dolog ,ha történik valami a ballib oldalon összeköthető a multjukkal.Történik valami a ballib oldalon mindjárt emlékeztet valamire amit már elkövettek.Itt broker ügy összeköthető a magányugdíj pénztárakkal.Magánnyugdíj pénzét is gyfék tőzsdére akarták felvinne,az akkori ellenzék Fidesz akadályozta meg.Azóta bottal üthetnék a nyugdijpénzek nyomát ha nem térnek át az állami pénztárba.Ajajjj pedig hogy ordított a ballib oldal ,tiltakozott az állami pénztár ellen .
Eltünt
2015. március 11. 00:46
Tekintély romboló ballib aljas rágalmakat kiagyaló több hete lejárató kampányt folytatnak Orbán úr ellen ,hogy a bróker kesss ügyről szó se essék mert a ballib sara.
Eltünt
2015. március 11. 00:44
Ahogyan kiderült a botrány azonnal házkutatást kellett volna tartani a gyanúsítottaknál ,pénzüket értékeiket lefoglalni ,rögtön bilincsbe verni és a bankot zárolni ,senki ne firkáljon bele a könyvelésekbe.Sajnos az eu irányítja az igazságszolgáltatást ,,eu a korrupció melegágya,mert a lopott pénzek euban folynak be.Összefonódás gyanúja bizony fenn áll.
tango47
2015. március 10. 19:59
Vihar egy lavór vizben ez az egész Simlicska ügy. Ebből is látszik, hogy érdemtelenül gazdagodott meg, mert ezek a próbálkozásai és megnyilvánulásai szánalmasak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!