Tekeredik a Fidesz, Jobbik akar lenni

2015. április 10. 15:02

Vonáéknak nem lesz nehéz dolguk. Csak rá kell mutatni Szijjártó Péterre, Kiss Szilárdra, Tarsoly Csabára vagy Orbán Viktorra.

2015. április 10. 15:02
Tamás Bence Gáspár
444

„A Fidesz tavaly decemberben 900 ezer szavazót vesztett el, azaz a választók elkezdtek más lehetőség után nézni, a következő a sorban pedig az immár mérsékelt arcot mutató, és hitelességi problémákkal egyelőre nem küszködő Jobbik.

Az Index a minap hosszasan beszélgetett Lázár Jánossal, aki szerint megvan a Fidesz csodafegyvere a Jobbikkal szemben, ez pedig a radikális párt és orosz kapcsolatainak feltárása lesz.

»…a Jobbikot Oroszországból pénzelik. Ez szuverenitási kérdés, ami minden nemzeti érzelmű szavazónak fontos, különösen a jobbikosoknak…«

Ez megint érdekes helyzet lesz. Az elműlt két évben Orbán is teljes erőből keletre tekerte a kormányt, és hagyományosan oroszellenes (van ennek egy viszonylag hosszú, majdnem kétszáz éves hagyománya a magyar nemzeti romantikában) táborát oroszbaráttá hangolja át, erre most megint »atlantista« logikával akar érvelni, azzal, hogy a Jobbik kiárusítja az országot az oroszoknak.

Egy tűzön-vízen átvert Paks-deal után.

Vonáéknak nem lesz nehéz dolguk. Csak rá kell mutatni Szijjártó Péterre, Kiss Szilárdra, Tarsoly Csabára vagy Orbán Viktorra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. április 11. 06:21
Tekeredik a ballibsi oldal jobbik akar lenni,itt ott van már koalíció is. Lassan halad a felelősségre vonás. Eu kivár 2018-ig hátha vissza jönnek az mszp korrupt volt vezetők,dolgoznak rajta ámerika segédlettel, eddig az eu mindent megtett a visszatérés érdekébe. Ismét a pénzcsapok megnyilhassanak a korrupció melegágya felé (EU).
katus
2015. április 11. 00:57
Élő adásban csaptak össze a tapolcai jelöltek http://www.atv.hu/belfold/20150410-eloben-csapnak-ossze-a-tapolcai-jeloltek-percrol-percre
Fakutya Vigyora
2015. április 10. 21:03
Na és a négynegyvennégy a "magunkfajták" közé fog tartozni egy Balóné Mihóka Krisztina államelnök alatt?
Mich
2015. április 10. 18:40
Hülyegyerek, vak vagy...?! Nem a Fidesz, hanem az MSZP akar Jobbik lenni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!