A Fidesz és a medve

2015. május 07. 18:58

Volt négy év, amikor a legtöbbször befelé pattant a labda a kapufáról, aztán egyszer csak fordult a szerencse. Most aztán már nemhogy kifelé perdül, de egyenesen taccsra megy az összes lövés.

2015. május 07. 18:58
Gazda Albert
Cink

„Amúgy is, nézzétek meg a Magyar Hírlapot, hogy az is hol tart akár hatásban, akár olvasottságban, mióta hosszú-hosszú évekkel ezelőtt lezajlott a Széles-kanyar.

Ugyanez lesz ezekkel is – az állítólag valahol már készülgető anti-Index hírszájttal együtt –, mint minden mással, ami az Orbán-brancsnak az utóbbi egy évben eszébe jutott. Volt négy év, amikor a legtöbbször befelé pattant a labda a kapufáról, aztán egyszer csak fordult a szerencse. Most aztán már nemhogy kifelé perdül, de egyenesen taccsra megy az összes lövés.

Tudjátok, mi jutott eszembe erről az egész nyűglődésről? Az, hogy lehet, hogy nincsenek is ilyen célok. Lehet, hogy nem is a nyilvánosság uralásának reménytelen vágya áll az összes töketlen és halva született ötlet és nyomulás mögött. Talán csak annyi az egész, hogy Habony Árpádnak és a legjobb barátainak is szükségük van játékokra, amikkel elbíbelődhetnek még egy darabig, amíg ki nem telik az idejük. Elvan a gyermek, amíg játszik, és a bugyelláris is vastagszik.

Máskülönben miért mennének hétről hétre, napról napra, újra és újra házhoz a pofonokért?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. június 21. 21:49
A gazdi örülhet az ilyen irományoknak, gazda. Esetleg a másik térfélen pattogó ingyen vörös újságról kellene értekezned.
adam
2016. február 11. 07:32
Ja és jövőre már minden szar lesz, csak várjuk ki... ehhh
brabant89
2015. május 22. 18:57
"Nekem legalábbis fontosabbak - többek között - a javuló gazdasági adatok, amiket a saját bőrömön is érzek, minthogy Habony Árpád Guccit hord, meg hogy az m1-en azt mondták hogy éjszaka is sütni fog a nap." Igen. Kádár elvtárs is erre alapozott, hogy a javuló életszínvonal (60-as évek vége, 70-es évek eleje) fontosabb az embereknek, mint 56 emléke, a politikai, szólás- és vallásszabadság.
atila68
2015. május 16. 17:08
Nagyon ciki tudom én, de egyre kevésbé értem miről beszél Gazda Albert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!