Ballai Attila a magyar sportújságírás legnagyobb fideszes zsoldosa

2015. május 04. 21:09

Szinte hihetetlen, de 11 éven belül másodszor megcsinálta kísértetiesen ugyanazt: átvitt egy teljes sportrovatot egyik napilaptól a Fideszhez hűbb másikhoz.

2015. május 04. 21:09
Szily László
Szily László
Cink

„Hiába vagyok újságíró, így illúziótlan és közepesen kiégett, egész sokáig azt gondoltam, hogy egy sportújságírónál csak nem a legfőbb szempont apolitikai lojalitás. Hát pont ennyire voltam naiv.

Pápa–Debrecen 1-0, gólszerző Popin, a hibás Gyurcsány/Orbán/Simicska!

A lényegében újságtól független, helyette egy politikai erőhöz kötődő komplett vándorrovat ötlete egyébként unikum, de nem Fazekas Sándor-i értelemben vett, hanem igazi hungarikum.

Legyünk igazságosak: Ballai nem egyszerűen sportújságíró, ő évek óta a magyar sajtó legnagyobb Orbánba szerelmes lantosai közé tartozik mint általános publicista. Ő az, akinek a Fradi-stadion megnyitójáról írott véleménycikkében olyan gyorsan pörgött a nyelve, hogy kicsúszott a nyáltól síkos kanyarban, és az Imádott Férfit, vagyis O. Viktort Nagy Péter cárhoz, Mátyás királyhoz és Eiffelhez hasonlította.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. május 16. 08:58
Szilynél tetvesebb nyalnok nem létezik, csak ő liberális nyalnok és díszbuzi. Mármost ezek után szóvá tenni azt, hogy egy újságíró csoport nem tűri el, hogy átpolitizálják a munkájukat felette becsülendő, ámde a balliberális oldalon ismeretlen fogalom. Ott ugyanis minden reggel megcsókolják Soros dollárpapa seggét... (És délben és este, de még éjjel is!)
péterx
2015. május 07. 21:44
1.Semmi köze ennek a fickónak Ballai váltásához ... 2. Ő meg a bajai videot publikáló HVG "zsoldosa" . Jobb ez így ?...
Tintamin
2015. május 06. 13:07
Igazán guszta ez a "gerinces", "lelkiismereti okokból" fideszes bagázs. Okádni kell, amikor a "jobboldali értékrendű" (sosem volt az) magyarnemzettől egy igazi seggnyaló orbánista laphoz vagy a szintén seggnyaló M1-hez igazolnak át. A gerinc itt már nem eladó, hanem nem létező fogalom. Ez a fideszes lét veleje: a húgygerinc.
csepeli
2015. május 06. 13:07
Szilyke. Egyes. Bocs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!