Politikai huligán

2015. június 05. 08:31

Novák Előd, függetlenül attól, hogy a konkrét ügy lényegét tekintve igaza van-e, radikális változást követelve folytatta a 25 év politikai hagyományát, újra átlépett egy határt.

2015. június 05. 08:31
Varga G. Gábor
Népszabadság

„A változást hiányolta Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője, miután a törvényszék új eljárásra kötelezte az elsőfokú bíróságot a Biszku-perben. Pedig nagyon is sokat változott az ország, akár az elmúlt huszonöt évben is, példának okáért ennek köszönheti a jobbikos politikus, hogy minden következmény nélkül hajthatott végre politikai performanszot egy bírósági tárgyalóteremben.

Igaz, próbált úgy tenni, mintha pillanatnyi tudatzavarban szenvedve összekeverte volna a törvényszék tárgyalótermét egy futballstadionnal, ahol nemhogy bocsánatos bűn, de kifejezetten elvárt cselekedet odakiabálni valami alpárit a bírónak. Novák azonban pontosan tudta, hogy hol van, még az értelmiségi szemüveget, a nyakkendőt és az öltönyt is magára öltötte, de mint kiderült, nem a tisztelet jeleként, inkább csak azért, hogy senkinek se tűnjön fel, hogy a tárgyalóteremben megjelent egy politikai huligán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cudaregyvilág
2015. június 05. 18:52
A rendszerváltás megbukott, nemcsak jelképesen, hanem jogilag is:(
Ellensúly
2015. június 05. 18:18
Vajon a Népszabadság miért nem óbégatott, amikor Csatáry László és Képíró Sándor perén óbégattak mellükre sárga csillagot tűző „politikai huligánok”? Tudom, költői a kérdés.
Peter8811
2015. június 05. 18:09
Megvásárolták a Népszabadságot, de az új irány is olyan szar mint a régi.
Peter8811
2015. június 05. 18:08
Az EU-ban elneveztek egy Horn termet, a koros Biszku Béláról meg egy kórtermet kellene elnevezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!