Az lenne a legjobb, ha Berlinből irányítanák Magyarországot is, ahogy Görögországot!

2015. augusztus 26. 14:53

Orbán meg ugrálhat, ha nagyon ellenkezik, akkor Mercedes meg az Audi csinál egy extra őszi leállást, és nézegetheti bánatosan a negatív gdp-t.

2015. augusztus 26. 14:53
Ferencz Gábor
zero

Jól hangzik, remélem lenyomják az országok tokán. Orbán meg ugrálhat, ha nagyon ellenkezik, akkor Mercedesz meg az Audi csinál egy extra őszi leállást, és nézegetheti bánatosan a negatív gdp-t.

(...)

Sőt, az lenne a legjobb, ha Berlinből irányítanák Magyarországot is, ahogy Görögországot. Keményen kell tolni az Európai Államok Szövetségét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2015. augusztus 27. 09:01
azért én tennék különbséget, hogy a németek vagy a német vezető/vezetők fogadnak - e be menekültet, egyenlőre nem láttam népszavazást vagy ilyesmit !
illesl
2015. augusztus 27. 08:43
Az a világ tényleg kifordult a sarkából. Honnét kerülnek elő ezek a mérhetetlenül agy-mosott, buta, és rabszolga lelkületű emberek? S pont a németeknek feküdne le? Ehhez kell azután perverzió / jaj bocsánat / alternatív másság tisztelete...
szuverén
2015. augusztus 27. 08:39
Ferencz Gábor, nem tudom ki vagy. De, hogy primitív, infantilis személyiség vagy, bebizonyítottad! Kisfiam szánalmas vagy, aki parancsra vágyódik.
néhai Ch.Pilot
2015. augusztus 27. 07:01
"Sőt, az lenne a legjobb, ha..." Ferencz Gábort is lefejeznék a muszlimok. Nyilvánosan, és videora is vennék a jeles eseményt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!