Meghalt XIV. Lajos, és ezt csak a kormány új napilapja merte megírni :(((

2015. szeptember 01. 17:13

Rogán az elejétől fogva abból az axiómából indul ki, hogy a Magyarország területére érkező menekültek MINDANNYIAN rosszindulatú megélhetési bevándorlók.

2015. szeptember 01. 17:13
Szily László
Szily László
Cink

Azt akarjuk, hogy unokáink egy európai kalifátusban éljenek?


Teljesen mindegy, mit gondol róla az ember tartalmilag, ez megragadja a tekintetet és az agyat, és nem ereszti. 10/10-es. Ez – mármint, hogy magával ragadó lenne – ettől eltekintve nem jellemző az MI címlapjára.

A tipográfia középronda, de éppen olvasható. Érdekes jelenség, hogy ugyanaz a logó-iniciálé, ami a weboldalon elmegy, kinyomtatva széteső és kifejezetten bénán néz ki. A címlapon feltűnik még, hogy milyen kikészült fotót választottak a meginterjúvolt Rogán Antalról, de ez nem valami titkos lázadás a deklarált kormányszócsőnél. Rogán Antal arcbőre vagy másfél éve bizonyítja, hogy az eredeti tőkefelhalmozás minden rosszindulatú állítással szemben kőkemény meló, a közösségi ingatlanvagyon olcsó elpasszolása pedig árt a felhámnak.

A terjedelemre hatalmas, belül két teljes kolumnán terpeszkedő vezető anyagban az a feltűnő, hogy az újságíró – Villányi Károly – kritikátlan szervilizmusa még a köztévé és közrádió mamelukjait is megszégyeníti. Rogán az elejétől fogva abból az axiómából indul ki, hogy a Magyarország területére érkező menekültek MINDANNYIAN rosszindulatú megélhetési bevándorlók. Még a reggeli rádiós interjúkban és tévés seggnyalásokban is az lett a bevett stílus, hogy az élő mikrofonállvány ilyenkor, amikor a Kormányzati Narratíva és az Objektív Valóság kiáltó ellentétben áll egymással, feltesz valami olyan műkérdést, hogy »Egyes ellenzékiek szerint a menekültek többsége háborús vagy konfliktuszónából érkezik, mit szól ehhez?« Még a Simicska-birodalom legkormányhűbb napjaiban is ügyeltek ennyire a látszatra. Ebben a cikkben viszont a legkevésbé sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. szeptember 30. 10:15
Hülyelacit zavarja a konkurencia. Szervilizmus, seggnyalás meg ilyenek.
balbako_
2015. szeptember 15. 10:16
Tetszik az a gőg, ahogy a legótvarabb sajtópatkány Kibújik Soros valagából és szaros pofájára veszi a tisztességes újságírókat.
1istvan
2015. szeptember 10. 00:53
nagy hibát követett el rogán. mert nem tette hozzá, kivéve azokat az egyet sem akik a határátkelőn jönnek és kérnek menedéket. hülye szily
hakos
2015. szeptember 10. 00:53
Mivelhogy a bevándorlók hét határon keresztül érnek el az EU-ba és Ukrajna kivételével egyetlen EU szomszédos országban sincs fegyveres konfliktus. Ezért igen, MINDANNYIAN megélhetési bevándorlók és Magyarországon már nem menekültek. Mert Törökországban már nem volt ki elől menekülniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!