A liberális agymosásnak mától vége!

2015. november 14. 16:58

A bevándorlás- és terrorizmuspárti liberálisok egyébként már hajnalban megkezdték ezt a hihetetlenül nagy szolidaritás hullámot, akkor a Magyar Liberális Párt egyik politikusa volt nagyon érzékeny.

2015. november 14. 16:58
Bohár Dániel
Bohár Dániel
888

„A terrortámadás tényét, okait és következményeit sem tudják normálisan lereagálni. A máskor oly gyorsan véleményt formáló újságírók csak ülnek a laptopjuk előtt és várják, hogy ilyenkor mit kell írni...

Vagy rosszabb... maguk kezdenek el posztolgatni.

Az indexes Spirk József például úgy ébredt, hogy kit érdekel az százvalahány ember, akit lemészároltak, ha lehet írni a Nemzeti Választási Bizottság elnökéről is. (...)

A bevándorlás- és terrorizmuspárti liberálisok egyébként már hajnalban megkezdték ezt a hihetetlenül nagy szolidaritás hullámot, akkor a Magyar Liberális Párt egyik politikusa volt nagyon érzékeny.

Nemcsak én, hanem mindenki azt kéri. Légyszi vegyétek ki a szennyest az agymosógépből, teregessetek ki és kezdjetek el gondolkodni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2015. november 15. 13:59
Idióta!
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 15. 08:37
" Magyar Liberális Párt egyik politikusa" Egyik?? Miért? Hányan vannak ? :-))
tevevanegypupu
2015. november 15. 07:53
Nem hallom Gyurcsány és a liberálisok kétségbeesett nyilatkozatait az orosz gép és a párizsi merénylet ügyében..a kettős mércében viszont megjelent, hogy hagyjuk békén szegény migránsokat, jöjjenek csak tovább..hiszen csak olyan muzulmánok voltak a tettesek akik nem most jöttek hanem már régebben itt vannak Európában..miért ne jöjjön az utánpótlás, kis frissítés..
Vlagyimir Iljics
2015. november 15. 03:01
Semmiféle liberális agymosás nem létezik , csak azt képzeli számos szerencsétlen agyhalott idióta... mivel értelmileg és érzelmileg fejletlenek nyomorultak hogy felfogjanak egy fejlett elvrendszert... ettől az még nem agymosás, csak szerencsétlen tahó nem alkalmas rá, képtelen felfogni... A liberalizmus egy fejlett eszme, amire sajnos a tömeg többsége még nem érett meg... olyan mintha a bennszülött írástudatlan bantunak, odaadnál egy szuperszámítógépet, hogy programozza... Most elértünk arra pontra, hogy nem ezek a fejlett szofisztikált, humánus, intellektuális megoldások a hatásosak, hanem azokat valóban vissza kell kicsit fogni... nem megbukott, de most jobb ha hazamegy a professzor úr, meg a meleg igazság bajnoka és szépen megvárja, amíg a férfiak a maguk ősi, barbár, valóban kurvára nem liberális módján, kezelik a problémát.. egyszerűbben szólva, ha háború van, ha megtámadtak, azt nyilván liberális eszmékkel és filozófiával nem lehet megvívni, mert az nem arra való, hanem akkor jön az ököl, az izom, a fegyver, amik valóban kurvára nem liberális dolgok.. sajnos elértünk erre a pontra immár... Aztán majd ha már nem kell az erőszak, már rend van és béke, majd ismét liberáliskodhatunk boldogan... mert a liberalizmus jó... szabadságot és békét jelent... akinek a békével és szabadsággal problémája van, az pedig nyilvánvalóan: nettó idióta....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!