Oknyomozó Raptor: Ki lehet Kylo Ren?

2015. november 16. 07:51

Az utóbbi időben számos fan-teória készült a Star Wars hetedik részét illetően, de itt a legéletképesebb.

2015. november 16. 07:51
Muchichka László
Roboraptor

De vissza Kylo Renhez! A hivatalos Star Wars-információk szerint az Erő biztosan vele van és a First Order vezetője, ami tulajdonképpen a korábbi Galaktikus Birodalom új letéteményese. Tudjuk még, hogy Ren nem a vezetékneve, ez csak amolyan titulus, mint a Darth, és a rejtélyes Ren lovagjai (Knights of Ren) csoportosulás tagja.

Ennél a pontnál azonban kanyarodjuk A jedi visszatér után játszódó könyvekhez, amelyek többé már nem részei a hivatalos SW-kánonnak. Ezekben Hannak és Leiának három gyermeke is van, az ikerpár Jacen és Jaina Solo, valamint a legfiatalabb Anakin Solo. A Legacy of the Force könyvsorozatban Jacen a Galaktikus Szövetség-Korélia háború idején a Sith Úrnő, Lumiya hatására fokozatosan enged a Sötét Oldal csábításának, beteljesítve ezzel a Skywalker-hagyaték körét, s fölveszi a Darth Caedus nevet. Hiába lesz belőle azonban Sith Nagyúr, egy heroikus küzdelemben nővére, Jaina végül megöli.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2015. december 21. 19:51
Ekkora baromságot ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!