Közös fideszes és baloldali biznisz a Kopaszi-gát megvásárlása

2016. január 04. 18:22

A Fidesznek és „őfelsége ellenzékének”, az MSZP-nek a közös mutyija a XI. kerület egyik legimpozánsabb részének, a Kopaszi-gátnak a megvásárlása 16,5 milliárd forintos állami hitelből.

2016. január 04. 18:22
Novák Előd
Jobbik.hu

Világossá vált, hogy a narancsbárói által irányított Fidesznek és „őfelsége ellenzékének”, MSZP-nek a közös mutyija a XI. kerület egyik legimpozánsabb részének, a Kopaszi-gátnak a megvásárlása 16,5 milliárd forintos állami hitelből, miután egy-egy oligarchájuk lett tulajdonos 51, illetve 49 százalékos arányban.

Ma látott napvilágot, hogy Orbán Viktor jó barátja, a Videoton focicsapatának tulajdonosa, Garancsi István 51 százalékban, illetve az MSZP-s ex-kormányfő, Bajnai Gordon vezette Wallis egykori tranzakciós igazgatója, Kóbor Miklós 49 százalékban közös tulajdonosa lett a csodálatos természeti szépségű városrésznek, melynek további beépítését tervezik, amit a Jobbik ellenez. További pikantériája az üzletnek, hogy a közös fideszes és baloldali adásvételt ugyanaz az állami tulajdonú és kormányzati irányítású Eximbank pénzeli, amely Orbán Viktor másik jó barátjának, Andrew G. Vajnának is besegít a TV2 megvásárlásába 6,7 milliárdos hitellel, holott e pénzintézetet a külkereskedelmi tevékenység ösztönzésére hozták létre, amihez ezeknek a sokmilliárdos magánbizniszeknek semmi közük.

A Jobbik kormányra kerülve a XX. század korrupt pártjainak ügyleteit átvilágítja, a közös mutyiknak nyilvánosságot biztosít, a felelősöket pedig szigorúan elszámoltatja. Ennek érdekében kezdeményeztük, hogy az Országgyűlés teremtse meg a politikusok gazdasági bűncselekményeinek elévülhetetlenségét, az elkövetőknek pedig dupla büntetés és teljes vagyonelkobzás is járhasson!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2016. január 05. 11:15
Mi baj Novák? Nektek most sem sikerült!!
Horpadt Bölény
2016. január 05. 06:47
Inkább dobolj Novek
august
2016. január 05. 06:42
Ez a manus egy sima provokátor. Szerintem ezért tartják. De most tényleg, Jobbikosként azért szót emelni, hogy az egykor külföldi tulajdonba, (szoci önkormányzati biznisszel,átjátszották spanyol tulajdonba) került terület visszakerül hazai tulajdonosokhoz, akkor kicsit gellert kap az egész jobbikos propaganda a hazáról, és a haza védelméről. Netán az Orbánfóbiájuk annyira elhatalmasodott, hogy még a spanyol tulajdonos is jobb mint a Fideszesnek kikiáltott?
Mich
2016. január 04. 23:18
Előd, neked megint füstöl a fejed...! :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!