Szívesen máskor is, Gyurcsány úr!

2016. február 15. 12:09

Ma a 888.hu oldalon vettem észre, hogy az egyik fényképemet Gyurcsány Ferenc használta fel. Nyugdíjasokat riogat vele. Nos, ez a kép 2008. április 11-én, reggel 9 óra előtt 3 perccel készült, Csepelen. Ekkor Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt.

2016. február 15. 12:09
Ábel Attila
Facebook

Szívesen máskor is, Gyurcsány úr!

Csak kérem, legközelebb ne hazudozzon, ha felhasználja valamelyik fotómat.

Szeretek fotózni. A legtöbb képemet a Csepel.info dolgozta fel, onnan vették át a magyar média számtalan más helyén. Örülök neki, ha más honlapokon is látom ezeket, ahhoz meg, hogy a nevemet vagy a képek forrását is odaírják, soha nem ragaszkodtam. Még akkor sem, amikor a csepeli MSZP vagy a hatalom megszerzésre rövid időre egyesült baloldal használta a fényképeimet - az egyébként bennünket gyalázó újságaikban. Bár halkan jegyzem meg, elég extrém, hogy a csepeli baloldal képtelen meglenni a csepeli Fidesz elnökének fotói nélkül.

Ma a 888.hu oldalon vettem észre, hogy az egyik fényképemet Gyurcsány Ferenc használta fel. Nyugdíjasokat riogat vele, ráadásul irgalmatlan sok hazugsággal fűszerezve. Más fotók mellett erről is azt sugallja, hogy Orbán Viktor kevesek Magyarországánkészült. Nos, ez a kép 2008. április 11-én, reggel 9 óra előtt 3 perccel készült, Csepelen. Ekkor Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt.

Gyurcsány úr, maga árulta el, hogy hazudik reggel, éjjel meg este, és trükkök százait veti be, amikor hatalomhoz próbál jutni. Azt is tudjuk, nem elég valaminek lenni, annak is kell látszani. A videó, amihez a fotót lopták, méltó lett Gyurcsány Ferenchez. Gratulálok!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2016. február 17. 20:38
Baloldal és a Gyurcsi állandóan hazudik!!!!!!!! Nem elég neki ennyi?!
eresgé
2016. február 16. 10:06
nehéz elhinni, hogy ezt Ferectezsvér nem direkt csinálja, ennyire hülye nem lehet valaki. Vajon kik lehettek ezek a világbajnok PR-sok akik összehozták neki? Az Grécy+Vágó duó? :D Soros szerintem lassan visszakéri a pénzét - állítólag akkora ász, hogy mindig a nyerőre tesz, ehhez képest Magyarországon a legostobább, loosereket sikerül neki évek óta sponzorálnia... Persze lehet, hogy én vagyok a rosszindulatú és valójában a magyar liberálisok rendes hazafiak, Sorosgyuri zsozsóját is zsebregyűrik maradéktalanul és cserébe annyira hozzák a színvonalat, hogy az átlag magyar választónak eszébe se jusson rájuk voksolni... Lehet, hogy a 444 meg ballib kampánycsapat titokban meg a Fideszesekkel sötét kazamaták mélyén egyeztet miközben Soroson röhögnek, hoyg mekkora looer.. Gyanús, nagyon gyanús! :D
marós
2016. február 16. 09:56
A szoclib banda nemcsak riogatta a nyugdíjasokat, hanem nyomorba is döntötte őket.
pollip
2016. február 16. 07:47
GyF a magyarországi nyomort külföldön készült képekkel próbálta bizonyítani................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!