Volt már jobb is: 2013-as furmint kis körkép

2016. február 01. 13:16

Az, hogy a 2013-asok ilyen gyorsan esnek szét, óriási és kellemetlen meglepetés volt. Annak ellenére, hogy ezek nem a dűlős vagy top tételek, a legtöbbjük így sem olcsó és ennyi időt igazán bírniuk kéne.

2016. február 01. 13:16
Kodela Mia
Borravaló

„Nem kertelek, sokkal többet vártam/vártunk 2013-tól, és ezektől, az általunk nagyrészt már ismert boroktól. A három legjobb tekintetében fel sem merült a vita, max a helyezések változtak ízlés szerint. Volt több, ami kifejezetten hibás vagy fáradt volt, a középmezőnybe is csak páran kerültek be. Az, hogy a 2013-asok ilyen gyorsan esnek szét, óriási és kellemetlen meglepetés volt.

Annak ellenére, hogy ezek nem a dűlős vagy top tételek, a legtöbbjük így sem olcsó és ennyi időt igazán bírniuk kéne. Mindegy, tanulság az, hogy mostantól figyelek a 13-asokra, hogy ez csak egyszeri balszerencse volt-e, ráadásul itt a Furmint Február Nagykóstoló, meglátjuk ott mi lesz a tapasztalat. Ja, és megiszom ami itthon van belőle.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!