A szerelemben nincs mindig szinkronitás

2016. február 14. 11:43

Valaki beleszeret titkon a másikba, és onnantól kezdve rémálom az élete. A szerelmes agy Sherlock Holmesszá válik.

2016. február 14. 11:43
Szendi Gábor
Citátum.hu

„A szerelemben nincs mindig szinkronitás. Valaki beleszeret titkon a másikba, és onnantól kezdve rémálom az élete. A szerelmes agy Sherlock Holmesszá válik, szorgosan gyűjtögeti az imádott személy viszontszerelmének apró bizonyítékait.

Ha kórképekben gondolkodunk, ez bizony paranoia a javából, közelebbről erotománia. A szerelmes kombinál, kártyavárat épít, csak hogy valami pozitív jelet préseljen ki a könyörtelen tényekből. És nincs ez másként, ha már beteljesült a szerelem, hisz ki ne ellenőrizgetné féltékenyen, vajon még mindig szereti-e őt a másik. Pedig hát a szerelem nem tart örökké, és aki ezt nem tudja elfogadni, az valóban kicsit őrült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sobrk
2016. február 15. 09:54
Te még soha nem voltál szerelmes, öcsi!
senor calavera
2016. február 14. 18:38
Kezdem érteni, hogy ez a csávó miért gyanakszik mindenkire ezen a világon akivel összehozta a sors. A pszichológusok, pszichiáterek, gyógyszercégek, táplálkozási cégek, és szakemberek, de most már a szerelmesek is csaló kis rohadékok, akik "szorgosan gyűjtögetik az imádott személy viszontszerelmének apró bizonyítékait". És hát ez mindent elmond: "a szerelem nem tart örökké, és aki ezt nem tudja elfogadni, az valóban kicsit őrült." Asszem csalódott valakiben. :) És paranoiás... Vagy mindkettő... Esetleg ezek nem függetlenek egymástól.
kjkj945
2016. február 14. 14:56
A szerelem, a szerelem, A szerelem sötét verem;
kohntalan
2016. február 14. 14:49
Én is pont így vagyok a fiúkkal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!