Örökség

2016. május 26. 08:48

Gyurcsány Ferenc manővereivel nemcsak a saját, hanem az egész baloldal jövőjét megpecsételte, és tálcán kínálta a polgári oldalnak a kétharmados választási győzelmet.

2016. május 26. 08:48
Villányi Károly
Magyar Idők

A beszéd, valamint az ígéretek ellenkezőjét végrehajtó kormányzat a társadalom jelentős részében hatalmas elégedetlenséget, csalódottságot és dühöt váltott ki. Országszerte demonstrációk zajlottak, a Kossuth tér folyamatosan tele volt. A tüntetők megrohamozták, majd elfoglalták a tévészékházat, amelyet a rendőrség képtelen volt megvédeni.

Október 23-án, a Fidesz ünnepi nagygyűlésén azonban már nem tétlenkedtek az azonosító jel nélkül felvonuló egyenruhások, akik válogatás nélkül ütötték az embereket, és nem riadtak vissza a gumilövedékes fegyverek használatától sem. Döbbenetes, de Gyurcsány Ferenc a véres attak idején éppen a Felvonulási téri 1956-os emlékműnél helyezett el koszorút, majd teátrális mozdulatokkal térdre ereszkedve tisztelgett Nagy Imre és a forradalom áldozatainak emléke előtt.

A hazugságon alapuló, erőszakot alkalmazó, pózokkal teli kormányzásnak és a hatalomhoz való féktelen ragaszkodásnak azonban meglett az ára. Gyurcsány Ferenc manővereivel nemcsak a saját, hanem az egész baloldal jövőjét megpecsételte, és tálcán kínálta a polgári oldalnak a kétharmados választási győzelmet.

Az őszödi bélyeg pedig annak ellenére levakarhatatlanul ott maradt az MSZP homlokán, hogy Gyurcsány Ferenc már saját pártot alapítva, a Demokratikus Koalíció (DK) vezetőjeként politizál és bárgyú videókkal próbál viccet csinálni saját politikai katasztrófájából.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2016. május 26. 16:29
Kedves Szerző! Már elnézést. Ön egy egészen picit büdös, szemét aljas hazug ember. Ezt a cikkét annak kapcsán írja, hogy ellensúlyozza Gyurcsánynak, a beszéd évfordulójakor közzétett állítását, hogy a beszéde megszellőztetése, és a Fidesz általi kihasználása végső soron az éppen abban foglalt célt másította meg, nevezetesen, hogy az "urambátyám" kialakuló rendszerét számolja fel a megválasztott pártalakulat. És kihoztak egy Orbánbátyám rendszert helyette. NEM mellesleg állami pénzen. Amiből Ön is hazudozik itten.
gepida
2016. május 26. 11:23
A Fidesz legnagyobb bűne az elmaradt elszámoltatás. (Vagy szándékosan megtévesztették választóikat, vagy nem ismerték a magyar "igazság"szolgáltatást!) Emiatt még lehet újra miniszterelnök is őkelme.
áfonya
2016. május 26. 10:38
Gyurcsányra nagyon igaz. Zorán - Sohase higgyetek a szemeteknek. https://www.youtube.com/watch?v=zkKJV0wtwPY
hátakkor
2016. május 26. 10:29
"Gyurcsány Ferenc manővereivel nemcsak a saját, hanem az egész baloldal jövőjét megpecsételte, és tálcán kínálta a polgári oldalnak a kétharmados választási győzelmet. " csak közben hazab@sztak egy prosperáló országot, polgárait kegyetlenül megvertők a pribékjei. Debreczeni ezt az idiótát nagy formátú államférfinak látta, látja még mindig. Ildikó néninek külön köszönet, hogy szottyasztott csirke fejében bejutóhelyen bevitte ezt a nyomorultat emlékeztetőnek, most csak a Facebookon írogathatna, ha már qrva jó baloldali könyvekre, de még egy szakdógára sem telik az idiótának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!