Breaking

2016. szeptember 10. 09:59

A Juhász Péter-ügy valójában Rogán Antal-ügy. A Juhászt vádoló személyt hitelesnek, a Rogánt vádoló elítéltet szavahihetetlennek veszi a függő média, és kizártnak gondolja a Portik–Rogán-borítékozást.

2016. szeptember 10. 09:59
Murányi András
Népszabadság

„Itt van mindjárt ez a Juhász Péter-ügy. Amely valójában Rogán Antal-ügy, de egyrészt senkit nem szeretnék megzavarni, másrészt annyiban mindegy is, kinek az ügye, hogy az alapállítás az: akárki is nevezett be akárkit a »Ki nem találkozott soha Portik Tamással?« és a »Ki nem üzletelt soha Portik Tamással?« versenybe, állampolgárilag az lenne az ideális, ha véletlenül szembejönne velünk a teljes igaz­ság. Csakhogy – bizonyítja számos eset – a jelenlegi igazságszolgáltatási és médiarendszerben erre valós esély nincs, amennyiben az ügyészségi garnitúra a hatalom potentátjait mint válogatott hátvédsor védi, az állami propaganda pedig a történteket legalábbis a megrendelő igényeinek megfelelően fölépítve, hiányosan, eltorzítva láttatja.

Hogy mást ne mondjunk, kissé tréfásnak túnik az a spontán kiválasztási metódus, amelyben a Juhászt vádoló börtönviselt személyt hitelesnek, a Rogánt vádoló elítéltet szavahihetetlennek állítja be a függő média, amely emitt tényként kezel Portik–Juhász-tranzakciót, ellenben kizártnak gondol Portik–Rogán-borítékozást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2016. szeptember 12. 09:23
Most miért tesz úgy szerző, mint aki kettőig sem lát? A Juhász ügy, magasan MSZP ügy! Nem számítana Portik semmit, ha a 2000-es évek vége felé fel nem ajánlotta volna addigi támogatóinak, a feltétel nélküli szolgálatait, az akkori ellenzékkel szemben! S mivel akkor, már nem volt idő felhasználni, így Juhászon keresztül lett alkalom, hogy a felajánlásának eleget tegyen. Még az sem zavarja a tiszteletlen balos (?) szóval ezt a csapatot, hogy régen a megérdemelt börtönbüntetését tölti ez a gyilkos, az ő regnálásuk alatt elkövetett bűneiért!
catalina9
2016. szeptember 11. 10:14
Hogy mást ne mondjunk, kissé tréfásnak túnik az a spontán kiválasztási metódus, amelyben a Juhászt vádoló börtönviselt személyt hitelesnek, a Rogánt vádoló elítéltet szavahihetetlennek állítja be a függő média, amely emitt tényként kezel Portik–Juhász-tranzakciót, ellenben kizártnak gondol Portik–Rogán-borítékozást.” Hát Murányi elvtárs ez elég gyenge, ugyanis: Portik Tamás Laborc elvtárssal üzletelve önmaga mondotta el, hogy készségesen segít a jobbos vezetők lejáratásában... Portik Tamás cellatársa, feltehetően szintén önmaga mondotta el, amit Portik mondott Juhász Elvtársról. Juhász Elvtárs pedig több lépcsőben eldadogta, hogy valamiféle "internetszolgáltatást" tényleg végezett Portik titkárnőjének... /szellemes/ no már most Murányi elvtárs, az a logikai elem hiányzik miszerint Portik cellatársa elismerte volna, hogy le akarna járatni egy balos politikust, az meg végképp hiányzik, hogy Portik próbálná lejáratni a balos Juhász elvtársat... szóval Murányi elvtárs a próbálkozása Ulfkotte könyvébe való erőlködés.
Szarföldi
2016. szeptember 10. 20:31
Teljesen igaza van!!!!!!!!!! Akkor is ha egy mocskos liberális! Amikor ragályt vádolta meg, akkor bűnöző? Amikor egy fidesz ellenest, akkor pedig tisztekezű igazmondó? A fidesz tele van zsidókkal és kommunistákkal! Ezért jobban alkalmazzák a kettős mércét, mint a bukott szdsz!
Szarföldi
2016. szeptember 10. 20:29
Teljesen igaza van!!!!!!!!!! Akkor is ha egy mocskos liberális! Amikor ragályt vádolta meg, akkor bűnöző? Amikor egy fideszellenest, akkor pedig tisztekezá igazmondó? A fidesz tele van zsidókkal és kommunistákkal! Ezért jobban alkalmazzák ak ettős mércét, mint a bukott szdsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!