Megszüntetem a kommentelést a blogomon

2016. december 16. 08:39

Olvasóimtól és a kommentelők 99 százalékától elnézést kérek, sajnos az az egy százaléknyi állat, aki ide szokott, tönkre tett mindent.

2016. december 16. 08:39
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„A mai napon a blogom alatti kommentelést lehetőségét megszüntetem. Olvasóimtól és a kommentelők 99 százalékától elnézést kérek, sajnos az az egy százaléknyi állat, aki ide szokott, tönkre tett mindent. Kérem, olvassák tovabbra is a blogot, s majd meglátjuk, talán egyszer a kommentelés is újra kezdődhet.      

Köszönöm, hogy velem voltak, maradjanak is itt!      

Minden jót és áldott karácsonyt önöknek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 635 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hapci
2016. december 18. 13:45
Az ázalékférgek telibe ázalékolták a féreg blogját. Kicsiny jobboldali életkép kormányseggmelegben, 2016 karácsonya, a shoppingolás nagy ünnepe előtt.
durrbele
2016. december 18. 10:12
demokrácia márcsak ilyen.Olyanok is elmondhatják a véleményüket ami nem egyezik másokéval.Diktatúrában cenzúráznak illetve nem engedik ahozzászólást.Amikor te mocskolódtál Zsótimit szóltál volna ha írásaid nem jelenhettek volna meg illetve nemkívánatos személynek nyilvánitottak volna a médiában?Szóval a legroszabb megoldást választottad.Gyende alapon áll nálad a demokrácia.Ezek után nincs jogod e szót szádra venni!
johnantonyfrusciante
2016. december 17. 21:21
1%? Nem is olvassák annyian a blogját, hogy ez az arány kijöjjön.
patyolat
2016. december 17. 21:03
szevasz zsóti! Tudod ki vagyok... مثليون جنسيا الذين يقرأون هذا :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!