FideSS? Kommancs? – Mikor kezdjünk gyanakodni?

2016. december 13. 14:18

Az egyik oldalon például a fidesznyik, fideszbirka, fideSS, a másikon meg a libbant, liberós, kommancs kifejezést használókkal nem állunk le vitatkozni, mert értelmetlen.

2016. december 13. 14:18
Dévényi István
Válasz.hu

„A Válasz.hu-hoz is szép számmal csapódtak trollok. Jellemzőjük, hogy a Facebookon posztolt írásainkhoz a cikk elolvasása nélkül szólnak hozzá, miszerint árulók, vagyunk, eladtuk magunkat és persze g. Sőt, vannak szerzői trolljaink is, akik lesben állva várják, hogy megjelenjen az illető újságíró legújabb cikke, amihez azonnal odakommentelhetik, hogy a kolléga eladta magát, áruló és persze g.

A jelenség olyannyira menetrend szerű, hogy ha elmarad valamelyik a megszokott trollkodás, a célpont izgatottan néz utána trollja profiljának, hogy nem-e történt vele valami.

De azért ne nézzük le a trollkodást, mert sajnos működik a dolog. Például nincsenek valódi viták. Hiába kezd érvelni valaki higgadtan, ha szinte azonnal valami primitív beszólást kap az arcába. És ennél az említett pozitív trollkodás se jobb, hiszen például Simonka-ügyben sincs valódi kommentvita, pusztán a konyhakész panelek zárják körbe az ellentétes véleményeket.

Amúgy nagy baj nincs, mert bár a trollok úsznak a felszínen, ez tényleg csak a felszín, és akadnak szép számmal valódi olvasók is, akik nem csak, hogy olvasnak, de még értik is a cikkeket.

De azért egy icipici segítség mégis, hogy legalább a trollok ne terheljék az év végét feleslegesen: az egyik oldalon például a fidesznyik, fideszbirka, fideSS, a másikon meg a libbant, liberós, kommancs kifejezést használókkal nem állunk le vitatkozni, mert értelmetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. november 10. 16:23
A napelemes troll a nyerő, sötétben - a saját szomorú sötétségében sem - nem látszik. Nappal meg dolgozunk!
na még ez is
2017. május 04. 09:56
Dévényi pont az volt már a g nap előtt is a Válasznál, aki képes volt építő jellegű kritikát megfogalmazni a Párttal szemben. meg is kapta már akkor is a helyi törzsközönségtől a "libbant, liberós, kommancs" jelzőket
moricka13
2017. március 20. 06:13
Dévényi + a Szópárbaj asztalánál ordítozó TULOKOSOK és TÚLSÚLYOSOK, vele együtt, mivel különbek, mint akiket diffamál fentebb? Szóhoz sem hagyják jutni, addig handabandáznak, hogy egyszer őt vágják nyakon, ha begorombulnak.
balbako_
2017. március 02. 17:15
Szorul a hurok Dévényi és a lapja nyaka körül. Jobboldalon már nem lesz publikálási lehetősége a baloldalon meg akkora a túlkínálat állástalan árokásókból, hogy oda meg nem fér be.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!