Orosz ügynökök az amerikai spájzban

2016. december 20. 21:16

Kétségtelen, hogy Oroszország számára előnyösebb az a tény, hogy az Egyesült Államok megválasztott elnökét Donald Trumpnak hívják. Ha Hillary nyert volna, most Trump szidalmazná a kínaiakat, magánéletének intim részleteiről való kiszivárogtatással vádolva őket.

2016. december 20. 21:16
Torba Tamás
Magyar Nemzet

„Gondoljunk bele, mi történik, ha az úgymond Putyin elnök személyes utasítására élesített kommunikációs bomba idő előtt robban, és Clinton nem válik jelöltté. Az orosz elnök sikeresen bosszút áll valamennyi addigi, Clinton által okozott sérelemért (állítólag ez volt az akció egyik célja). És kap a nyakába egy esetleg sokkal szerethetőbb demokrata jelöltet, aki talán meg is veri Trumpot.

Kétségtelen, hogy Oroszország számára előnyösebb az a tény, hogy az Egyesült Államok megválasztott elnökét Donald Trumpnak hívják. Valószínű, hogy az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) olvasta Hillary Clinton szóban forgó leveleit. Feltehetőleg olvasták a kínaiak is. Akik számára úgy tűnik, hogy nem Trump az ideális amerikai elnök.

Ha Hillary nyert volna, most Trump szidalmazná a kínaiakat, magánéletének intim részleteiről való kiszivárogtatással vádolva őket.” 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2016. december 21. 13:45
Így utólag bevallom: Én hekkeltem, amikor kisült akkor megettem. Egyébként mindenki tudhassa: Az amerikai polgár ősidők óta úgy szavaz, hogy megkérdezi az orosz elnököt, korábban a cárt, szerinte ki a jófiú-lány, aztán rá szavaz.
Mindjárt
2016. december 21. 10:32
"Orosz ügynökök az amerikai spájzban" Ezt fenyegetésnek vegye Trump? Ha nem kap meghívást a felcsúti cigány akor Trumpot is elkezdi kgbélázni? Aztán jöhet az emut nyoc év :)
tango47
2016. december 21. 10:31
Az már kiderült, hogy a posztoló kiknek a lobbistája. Ilyen kérdésekben így már bármilyen megszólalása számomra hiteltelen.
Akvínói akvavit
2016. december 21. 08:09
Amerikai ügynök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!