Nemzeti erők

2017. március 17. 14:14

Lesz-e valóban kormányváltás 2018-ban? Némely fideszesek már örvendeznek: szakad és aprózódik az ellenzék.

2017. március 17. 14:14
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Kérdés természetesen rengeteg van, de a leglényegesebb: lesz-e valóban kormányváltás 2018-ban? Némely fideszesek már örvendeznek: szakad és aprózódik az ellenzék. Sok kis párt valóban megoszthatja a jelenlegi hatalommal szemben állók táborát. Még akkor is, ha egyetlen dologban egyetértenek: Orbán Viktornak  és csapatának  mennie kell. Ezt a kívánatos végcélt azonban már annyiféleképpen érnék el, ahányan vannak. A Momentum nem közösködne senkivel, aki a rendszerváltás óta politikai szerepet vállalt. Pukli István beteljesítené a polgári Magyarország álmát, amit egykor a Fidesz tűzött ki. Gémesi György meg társadalmi békét hirdet és a Józan Ész Forradalmát. És akkor még nem említettük a már meglévő pártokat, amelyek már eddig is többször tanújelét adták, hogy bár tisztában vannak vele, együtt kellene működni, ám erre mégsem képesek. Különböző okokból, persze.

De ne felejtsük el: azért mindannyian a nemzet részei, még ha a kedves vezető nem sorolja is őket a »nemzeti erőkhöz«. S mint ilyenek, akár részesülhetnek is a »kormányzati felelősségből«. Ehhez nem kell feltétlenül Orbán Viktor engedélye.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. március 18. 17:36
"De ne felejtsük el: azért mindannyian a nemzet részei, még ha a kedves vezető nem sorolja is őket a »nemzeti erőkhöz" Miért, ők odasorolják magukat, csak ki vannak tagadva?
Dénia
2017. március 18. 04:31
"De ne felejtsük el: azért mindannyian a nemzet részei, még ha a kedves vezető nem sorolja is őket a »nemzeti erőkhöz«. S mint ilyenek, akár részesülhetnek is a »kormányzati felelősségből«. Ehhez nem kell feltétlenül Orbán Viktor engedélye.”" Hát akkor most kedves vezető, mert ugye koreai diktatúra van, vagy mindenki részesülhet a kormányzati felelősségből, ha elegen támogatják, mert demokrácia. Egy kicsit zagyvára sikerült a kötelező házi feladat.
puszika
2017. március 17. 18:59
Ohó kedves Sebes! 15-én az egész ellenzék/bal is jobb is/óriási reményekkel várta a Juhász-különítmény szereplését. Aztán megjelent 20.000-s békésen ünnepelni akaró tömeg.Már ez kiütötte a nagy várakozás szemfogát. A várt bomba úgy robbant,hogy a különítmény nevetségessé vált.Nagyon nevetségessé!!! Ha valami akkor ez tovább rombolta az ellenzék kevés renoméját! Egyébként Juhászék "forradalmának" legégőbb mozzanata az volt amikor a "vezérek" botra szerelt telefonjaikon ellenőrizték,hogy a "forradalmárok" megfütyülik-e a kialkudott bért!! A Pesti Srácok riporterének lekurvázása meg a libsi "felsöbbrendűség" megnyilvánulása volt!!
Akitlosz
2017. március 17. 18:58
Hát ha lesz is kormányváltás annak sem fognak örülni a vörösök, mert akkor sem jutnak hatalomra. Jobbik kormányzás esetén pedig előfordulhat, hogy gyorsan visszasírnák az "Orbán rezsimet". :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!