Heineken?! Nem fontosabb a 14 ezer milliárd?

2017. április 03. 12:22

A magyarok jövője szempontjából teljesen lényegtelen viták ideológiai sivatagában oázisként hatott legutóbb Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselőjének mondanivalója a hazai törvényhozásban.

2017. április 03. 12:22
D. Horváth Gábor
Magyar Nemzet

„A hazai közbeszéd ma olyan, mintha ebből másolnánk a mintákat. Mintha mentálisan sérült emberek irracionális monológjai jelentenék a párbeszédet. A lényeg helyett ostobaság és mellébeszélés ömlik a hivataloktól és hatóságoktól. A kormányzati intézményekből és a törvényhozásból összefüggéstelen és egymásnak ellentmondó nyilatkozatok látnak napvilágot. A politikusok butaságokat beszélnek és gátlástalanul hazudnak, a képzett hivatalnokok pedig tele vannak munkahelyi kudarccal, és lelkiismeret-furdalástól gyötrődnek. Érződik, hogy egy helyben toporog az ország.

A magyarok jövője szempontjából teljesen lényegtelen viták ideológiai sivatagában oázisként hatott legutóbb Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselőjének mondanivalója a hazai törvényhozásban. Az uniós forrásokról rendezett vitanapon nem a Heineken söröspalackjáról, hanem arról a problémáról kérdezte meg szenvedélyesen a pénzeket elosztó Miniszterelnökséget, hogy vajon eljön-e valamikor Magyarországon az az idő, amikor »kisemberek« is kaphatnak EU-s pénzeket, vagy továbbra is csak a »csókosok«? Márpedig ha valami, akkor ez a gyakorlati kérdés húsba vágóan fontos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. április 03. 16:05
"MN"
luisbathhelena
2017. április 03. 14:42
Ahhh... az MN fölfedezte, aJobbik képviselőjének milyen jó kis véleménye van. Kicsit se lóg ki a lóláb. Hazudhattok amennyit akartok, ezt a házasságot már elháltátok rég.
Véndiák
2017. április 03. 14:10
Aki képes olyan éles kanyar venni, mint a szerző, annak a szava .... mit sem ér! Kár foglalkozni vele!
hátakkor
2017. április 03. 13:40
Az EU pénzeket nem kisemberek és nem nagy emberek kapják. Amúgy helyesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!