„Egy migránsot elfogtam”

2017. április 18. 12:10

Normális-e az a felhevült állapot, amelyben élünk? Amelyben mindig harcolnunk kell valakivel? Hol Brüsszellel, hol a migránsokkal, hol az ördögi Soros Györggyel?

2017. április 18. 12:10
Wekerle Szabolcs
Magyar Nemzet

„A Jobbik kampánya marketingszempontból telitalálat: világos, egyszerű üzenetet közvetít hatásos és egyértelmű módon; amit mondani akar, az könnyen célba talál. Amikor először láttam, nem is jutott eszembe róla más. Fel sem vetődött bennem, vajon mennyire magától értetődő az, hogy szerte az országban óriásplakátok kiabálják az emberek képébe: az ország vezetője tolvaj. Ha így van, ha nem – normális dolog-e, hogy a gyerekeket ilyen üzenetek veszik körül?

Normális-e az a felhevült állapot, amelyben élünk? Amelyben mindig harcolnunk kell valakivel? Hol Brüsszellel, hol a migránsokkal, hol az ördögi Soros Györggyel?

Amíg mi, felnőttek annyira vagyunk igényesek magunkkal és egymással szemben, hogy ezen a színvonalon szórakoztatjuk egymást, nemigen várhatjuk el, hogy a gyerekeink majd különbek legyenek nálunk. Pedig óriási a felelősségünk: míg magunkat csak sajnálhatjuk a sok elszenvedett bornírtságért és ostobaságért, a gyerekeinkért bátran aggódhatunk is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. április 19. 12:50
Bocsika! Cohn Bendit, Juncker, Soros és a terroristák (nem a valódi menekültek, akik alig pár százalékát teszik ki az áradatnak) mind-mind fantomok, ugyebár? Mindannyian a javunkat akarják? Micsoda ökörségek születnek itt a valóság ellenében!
quiet
2017. április 18. 16:27
Ezt a szarrágást, apám.....
edvind johnsson
2017. április 18. 14:39
"Normális-e az a felhevült állapot, amelyben élünk? Amelyben mindig harcolnunk kell valakivel? Hol Brüsszellel, hol a migránsokkal, hol az ördögi Soros Györggyel?" Sajnos nem normális állapot. Szeretnénk békében élni, de védekezésre kényszerítenek bennünket. Kik? Brüsszel, migráncsok, Soros Gyurka.
kérdés
2017. április 18. 14:38
Persze, hogy normális. Naponta megküzdök a fáraóhangyákkal, a gyermek szivárgó orrával, a mostalannal, a veteményesben burjánzó gazzal, a finom porral, s a butaságból eredő tunyasággal.....hogy este nyugodtan hajthassam álomra a fejem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!