Tényleg a felvételi a legnagyobb bajotok?

2017. július 05. 09:34

Mikor veszitek már észre, hogy csak a politika győzheti le az Orbánisztánt?

2017. július 05. 09:34
Pukli István
Polgári Világ Blog

„Kedves Kollégáim, ha azon siránkoztok, hogy az esélyegyenlőség csorbul a kötelező gimnáziumi felvételivel, el kell, hogy keserítselek Benneteket: elvesztetek az erdőben! Ez csak a jéghegy csúcsa!  Tényleg a felvételi a legnagyobb baj? Tényleg azt gondoljátok, hogy a Taigetosz megalkotása apokalipszissel ér fel? Ha mindez eszébe sem jutott volna Bölcs Vezérünknek, akkor sem járnánk előre egy lépéssel sem! Ez csupán annak a megnyilatkozása, hogy nem érdekli őt senki és semmi: a tervét véghez viszi, ezt sem a szakértők, sem a civilek nem tudják megakadályozni: sem tüntetéssel, sem polgári engedetlenséggel, sem Civil Közoktatási Platformmal, sem pedig a Tanítanék Mozgalommal! Mikor veszitek már észre, hogy csak a politika győzheti le az Orbánisztánt? Egy olyan politika, amely a teszetosza, hiteltelen baloldal semmit sem érő marakodásához nem hajlandó asszisztálni, hanem az egyetlen ütőképes alternatívát kínálja: a polgári alternatívát, amellyel képes megakadályozni a Fidesz többségét, és az oktatási rendszer gyökeres átalakításán keresztül egyharmadról kétharmadra növelni a középosztály arányát.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2017. július 05. 22:19
SZERENCSÉTLEN!
flesh ripper
2017. július 05. 19:58
Pukli! Kövesd Zázriveczet. Pukliként senki sem lehet politikus Magyarországon. Vonavics, az más. Te pl. legyél Puklivecz. Vagy kézenfekvő a ősmagyaros Pumukly.
edvind johnsson2.0
2017. július 05. 19:12
"esélyegyenlőség csorbul a kötelező gimnáziumi felvételivel" Ez egy balliberális baromság. A gimnáziumi felvételi eltörlésével pedig az oktatás színvonala csökken. Buta gyerek ne akarjon professzor lenni (egyébként nem akar).
nyugalom
2017. július 05. 17:10
Minden tehetsegtelen, aki a szakmajaban csodot mondott/mond, azonnal megtalalja a politikusi venajat, azonnal zaszlot bontanak, es habzik a szajuk. Termeszetesen a nep neveben lepnek fel, mert ok csak tudjak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!