Hogy követel átláthatóságot a Momentum, ha maga is titkolózik?

2017. július 25. 19:46

Így 9 hónappal a választások előtt, mégis melyik párt engedheti meg magának, hogy a kampányfinisben „több tízmilliós” rendezvényt szervezzen, amely nem hogy nullszaldósra nem jön ki, hanem tuti bukó?

2017. július 25. 19:46
Szalai Szabolcs
Szalai Szabolcs
Reflektor

„Így 9 hónappal a választások előtt, mégis melyik párt engedheti meg magának, hogy a kampányfinisben »több tízmilliós« rendezvényt szervezzen, amely nem hogy nullszaldósra nem jön ki, hanem tuti bukó? Nem kell nagy logika kell hozzá kitalálni, hogy ott lehet ilyet bevállalni, ahol kőkemény pénzelések mennek a háttérben. 
 
Látom belülről az LMP pénzügyeit, nem kevés összegből gazdálkodik a párt (persze bőven nem elégből), mégis minden egyes forintot meg kell néznie mibe pakol bele, hogy ne menjen csődbe a választásokra. Drága úri huncutság a politika, a fesztiválon csapatás meg még inkább. Ezért is nem szervez az LMP ilyet. Pedig igény volna rá. 
 
Most őszintén, mégis mi a Jóisten ütött ezekbe a gyerekekbe? Februárban még nagy büszkén pakolták ki az internetre a NOlimpiás kampány költéseit (az LMP egyébként minden kampányköltése nyilvános és elérhető az interneten), most pedig már üzleti érdekekre hivatkozva titkolják a fesztiváljuk költségeit. A Momentum az elmúlt időszakban egyre vállalhatatlanabb dolgokat csinál, belső körökben már arról beszélnek, hogy teljesen összezuhantak az első nagy dobásuk után, de nálam itt vágták el magukat végleg. Pedig hajlandó lettem volna esélyt adni nekik, függetlenül attól, hogy a neoliberális duma, amit nyomnak, tőlem messze van mit Makó Jeruzsálemtől. 
 
Csak egy kérdés: mégis hogy követel majd átláthatóságot mondjuk Orosz Anna az egészségügyi adatok tekintetében, ha maguk is titkolóznak? Költői kérdés volt: sehogy. Majd az is üzleti titok lesz addigra.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pildar
2017. július 26. 09:31
Fasza, toljatok csak kis nyomoronc minipartok, ekezzetek egymast 2% szavazoert aki ratok adna a voksat, igy legalabb biztos hogy 2018 utan is elheto marad az orszag, es nem kezd megint amokfutasba valami koalicios libsikormany.
atila68
2017. július 26. 07:24
Az a fiatal aki huszonéves korára magabiztosan radikális teljesen normálisnak tekinthető. Idővel elmúlik.
Einar
2017. július 26. 01:04
Hm, alattvaló. Nem tűröd jól a hierarchiát mi? Én pedig ezért sajnállak. A tömegember alázatra vagy uralkodásra képtelen, csak magának kapar. Szabadsága önző. Pedig az uralkodás szolgálat a hatalommal. Csak a kivételes kevesek irányíthatnak jól egy társadalmat, adhatnak magasabb célt és értelmet neki. :) Szavazz csak katyvasz pártokra, mert megérdemled! :)
noMores
2017. július 25. 23:18
Egyébként majdnem azt hittem, hogy a CÖF félmilliárdján van így felháborodva....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!