Lisszabontól Őcsényig

2017. október 02. 13:31

A sok egymásnak ellentmondó szóbeszéd és cselekedet után semmiféle meglepetést nem okozhat az őcsényiek magatartása.

2017. október 02. 13:31
D. Horváth Gábor
Magyar Nemzet

„Orbán Viktornak tehát igaza van. A sok egymásnak ellentmondó szóbeszéd és cselekedet után semmiféle meglepetést nem okozhat az őcsényiek magatartása. Inkább a Fidesz–KDNP politikusai kelthetnek meglepetést a közvéleményben, akik egyáltalán nem látszanak sem dühösnek, sem zavarodottnak, és akár szemrebbenés nélkül állítják az ellenkezőjét a valóságnak. 

Az úton-útfélen emlegetett Soros-tervvel ellentétben a tíz éve aláírt és a menekültkérdést is szabályozó lisszaboni szerződésnél ugyanis egyetlen esetben sem került elő Soros György neve, ahogyan az sem, hogy az Európai Unió bürokráciája tudatosan akarja megváltoztatni Európa és Magyarország etnikai, kulturális, vallási arculatát. Számukra mégis úgy gömbölyű ez az egész, ahogy van.”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. október 03. 12:06
Spermicska mit mond, Gabi bácsi?
zakar zoltán béla
2017. október 02. 18:46
"MN"
néhai Ch.Pilot
2017. október 02. 18:46
Hát azért ennyire debil újságíró (bocs: propagandista) kevés van, mint D. Horváth elvtárs. Attól még, hogy van egy lisszaboni szerződés, lehet más terv is. Sorosé konkrétan leírva meg is van (évente 1 milla migráns az EU-ba, őket masszívan anyagilag támogatni kell, ő majd nyújt hitelt ehhez, stb.). Soros ráadásul több mint 200 EU parlamenti képviselőt a zsebében tart, és Junker is az ő csicskája. És ezen kívül is rendkívüli befolyása van, tehát bármit megtehet, felülírhat szerződéseket, törvényeket. Ráadásul nem is kelle neki az EU infrastruktúrája, hogy megtegye, amit akar, ott vannak az NGO-k, az ő magánhadserege. Vagyis ha az EU nem is fogalmazza meg (vagy ki se tűzi célnak), hogy "telemigráltatja" magát vademberekkel, Soros ezt maszekban megteheti. De az mégis úgy van, hogy - idézem Debil Horváth Gábort - "az Európai Unió bürokráciája tudatosan akarja megváltoztatni Európa és Magyarország etnikai, kulturális, vallási arculatát." Minden nap érezzük, hogy ezt teszik. Hiszen éppen azért akarják megvonni/csökkenteni a támogatási pénzeket, mert nem hagyjuk ezeket megváltoztatni. Debil Horváth Gábor olyasmiket akar cáfolni, amiket naponta mindenki a saját szemével lát, a saját fülével hall. Ez még Simicska-csicskaként is - ha szabad egy képzavarral élnem - kiemelkedően alacsony színvonal.
catalina9
2017. október 02. 15:49
Olvasson Horváth Elvtárs!! "Soros a magyar kormány migránspolitikájával kapcsolatban nemrég így nyilatkozott: „Orbán a nemzeti határok védelmét tekinti célnak, a menekülteket pedig akadálynak. A MI TERVÜNK tervünk a menekültek védelmét tekinti célnak és a nemzeti határokat akadálynak.” az viszont lehet, hogy Soros ezt nem Lisszabonban mondotta volt.. ja és a villamos meg úgy sárga..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!