A kör bezárult, a játéknak vége

2018. április 09. 06:59

Annál magasabb labda ellenzéki politikus előtt/fölött aligha volt még, mint amilyet a kormánypárt adogatott fel folyamatosan 2010, no pláne 2014 óta.

2018. április 09. 06:59
Murányi András
Zoom

„Dupla zárójelbe ágyazott lábjegyzetbe került minden olyan mondat, amelyet bármelyik – úgynevezett – demokratikus ellenzéki politikus mondott az elmúlt négy évben. Ebből adódóan az a legtermészetesebb, hogy most minden egyes – elvileg a baloldalra sorolt – vezető lemond tisztségéről; vö. ha valamilyen fatális félreértés folytán ragaszkodik posztjához, gyorsan átgondolja életét és munkásságát, s még ma eleget tesz a kérésnek.

Te is, Feri.

Ha volt is ezeknek a politikusoknak üzenetük, nem jött át; permanens ketrecharcukból fakadó káosz annál inkább.

Az eredmény látszik: köszönjük szépen, a játéknak vége.

Pedig annál magasabb labda ellenzéki politikus előtt/fölött aligha volt még, mint amilyet a kormánypárt adogatott fel folyamatosan 2010, no pláne 2014 óta.

Tudniillik az ország – immár – végképp teljhatalmú urának, Orbán Viktornak nem Magyarország volt az első, hanem az a családi, baráti, haveri kör, amelyet esztendők alatt szépen helyzetbe hozott és felfuttatott, kivételes lehetőséget teremtve ezzel bármilyen, a politikájával szemben felkínálandó, világos, tömegek számára vonzó alternatívának, annak folyamatos, egységes sulykolására, végeredményben egy új világ megalkotására és elfogadtatására.

Ez nemhogy nem sikerült: abszolút kudarccal végződött.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ellenforradalmár
2018. április 09. 12:13
"Tudniillik az ország – immár – végképp teljhatalmú urának, Orbán Viktornak nem Magyarország volt az első, hanem az a családi, baráti, haveri kör" Figyu már zsidógyerek! Ha nem hagyjátok abba a hazudozást, akkor még 100 év múlva is a Fidesz fog nyerni. Mi lenne, ha elkezdenétek a beilleszkedést?
Esvány
2018. április 09. 10:20
Vége a választásnak, ezt a lumpenproletár irigykedést és bolsevik gyűlöletpropagandát abba kellene hagyni már végre! Aki ebből nem ért, az semmiből sem ért: http://www.eredetimiep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=11281:lop-a-fidesz&catid=41:hirek&Itemid=63
Lord Shen
2018. április 09. 10:16
Te hülye állat. Hülyére pofoztátok a labdát és szart se ért fogd már fel. Valamire szavazunk ilyenkor nem csak valaki ellen te szerencsétlen kretén. Mutassatok fel mást a magyargyűlölőt és államcsőd helytett ha tudtok...
Biedermann
2018. április 09. 10:11
Murányinak hosszú ideig hallgatnia kéne most.Nem fogjuk elfelejteni neki azokat a megalapozatlan,aljas gyűlölködéseit,amelyiket a liberálbolsi tévékben szériában ontott magából.Undorító kis pondró,állszakállt ajánlok neki arra az esetre,ha veszi a bátorságot és kimegy az utcára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!