Milóról

2018. május 28. 10:03

Milo nem tökéletes, de nem is akar az lenni vagy annak látszani.

2018. május 28. 10:03
Békés Márton
Békés Márton
Mandiner

Az elmúlt napokban volt szerencsém többször is találkozni Milóval, sőt a Terror Háza Múzeumban is körbevezethettem, amely rendkívül érdekelte, mélyen megdöbbentette és őszintén megindította.

Egy olyan embert ismertem meg, aki kíváncsi, humoros, önironikus és metszően intelligens (ezt hívják ők smartnak, ami magyarul talán annyit tesz, vág az esze), ezenkívül közvetlen és udvarias, tisztelettudó és megdöbbentően hiányzik belőle mindenféle sztárallűr.

Ráadásul szórakoztató és profi abban, amit csinál. Minden más tulajdonsága lényegtelen.

Nem tökéletes, de nem is akar az lenni vagy annak látszani. Talán ez a legszimpatikusabb benne.

***

A Milóval készült interjúnkat itt olvashatják.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. május 29. 10:50
Ez a MÁJ-LÓ egy LÓ! Buzis, pedofil igásló.
Dénia
2018. május 28. 21:53
Én ezzel a Miloval eddig egyáltalán nem foglalkoztam, csak szőr mentén hallottam róla, hogy van egy ilyen figura, de nem érdekelt. Most meghallgattam ezt a budapesti előadását, és nagyon meglepődtem, mert nem erre számítottam. Ez az ember tök normális. Ráadásul van benne annyi tisztelet, hogy még arra is vette a fáradságot, hogy megismerjen és megértsen bennünket egy kicsit. Ezek az uniós véresszájú kretén komcsik, akik a jelentéseket írogatják rólunk, még ennyire sem képesek.
koronaszepe
2018. május 28. 15:38
Egyébként az ürge nyilván zseniális abban, amit csinál. Kérdezték tőle, hogy tervez e politikai pályát, mire azt mondta, hogy hülye lenne, fele ennyit keresne. Őszintének tűnt. Kíváncsi lennék a gázsijára.
marko11
2018. május 28. 15:14
Truppal?!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!