Bayer Zsolt „úgynevezett” fehérterrorról beszélt

2018. október 30. 16:51

A Mérce nem hogy Soros Györgytől, de még Soros Györgyhöz köthető szervezetektől se kapott soha egy forintot sem.

2018. október 30. 16:51
Kiss Soma Ábrahám
Mérce

„Komoly sikerként könyvelhetjük el, hogy a kormánypárt egyik szócsöveként funkcionáló Echo tv Sajtóklub című műsorában hétfő este a múlt hét után ismét megemlítették a Mércét.

Ugyanakkor nem lehetünk maradéktalanul elégedettek, mivel a műsorban beszélgető kormánypárti propagandisták (vö. újságíró) egyelőre úgy tűnik nem rendelkeznek kiforrott állásponttal újságunk politikai beállítottságának tekintetében. Hisz míg múlt héten bolsevikoztak minket, most már a (többek között a kormánypropagandának hála) közismert liberális milliárdosra utalva Soros-féle Mérce.hu-ként hivatkoztak ránk (azt tegyük hozzá, hogy persze ez nem igaz, a Mérce nem hogy Soros Györgytől, de még Soros Györgyhöz köthető szervezetektől se kapott soha egy forintot sem).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2018. november 01. 08:58
Érdekes analronisztikus zárvány ez a mérce nevű vérbolsi izé itt a XXI. században
Európai téridő
2018. november 01. 00:03
A vörösterroros tanúságtételek pedig az elvtársvilág felszámolása után, továbbra is agyon vannak hallgatva. Azokkal miért nem mentek panaszkodni a Tanácsköztársaság alias Kommün bukása után a szocdem jogvédő irodához, vagy a hasonló profilú zsidó panaszirodához? Mert a prolidiki okés volt? Egálba illene hozni a két terrort, nemcsak az egyiket sulykolni a másik rovására.
makapaka2
2018. október 31. 15:05
HAZUDSZ!
nyugalom
2018. október 31. 13:58
Bizom benne, hogy a cikkirok elolvassak a reagalasokat! De ki ez a felnotas?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!