Képviselők, ha képviselnek

2018. december 17. 19:52

Eddig ellenzéki képviselőnek lenni kicsit olyannak tűnt, mint egy osztálykirándulás iszonyatosan jó zsebpénzért. Most meg végre elkezdtek dolgozni! Őrület!

2018. december 17. 19:52
Fekő Ádám
Azonnali.hu

„Én 32 évesen életem legtudatosabb éveit annak a megemésztésével töltöttem, hogy a kétharmaddal a parlamentben ülő NER mellett nem fér el semmilyen világnézet, a többieknek fenntartott teret pedig tudatosan szűkítette le mostanra addig a Fidesz, hogy avatatlan szemlélő akár azt is hihetné, ebben az országban mindenki tökéletesen elégedett.

Az ellenzéki képviselők ráadásul lelkesen tettek ezért, hiszen nyolc éven keresztül csak a parlament széksoraiban láttam őket pampogni, esetleg a saját tüntetéseiken párszáz (ünnepek alatt akár ezer) ember előtt két egymásra köpés között.

A vasárnap este azért volt különleges, mert olyat láttam, amit szerintem eddig soha: képviselők végezték a képviselői munkájukat.

Sőt, nem csak megpróbáltak minket képviselni, de sikerült is nekik, hiszen egészen kézzelfogható módon mutatták be bárki számára érthetően, mennyire aljasul működik a közmédia azzal, hogy az ötpontos követelésük felolvasása helyett végül inkább kidobták kettejüket hajnalban az épületből, a többiek pedig azóta is állóháborút folytatnak az épületben. Van kinek szurkolni, és már ez is ismeretlen érzés volt eddig.

Az ország fele, ha csak pár órára is, de azt érezhette, végre nekik is van nyomuk ebben az országban.

Ezt a munkát végre nem lelkes civilek és naiv fiatalok végezték el, hanem azok az emberek, akiket ezzel bíztak meg.”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2018. december 18. 16:42
A ti képviselőitek éppen " dolgoznak" https://www.facebook.com/olahgellert888/videos/1941284039320815/
balbako_
2018. december 18. 07:58
Pszeudó Lenin. Ezek mindig valami nagy forradalomról ábrándoznak, ahol persze patakokban folyik a vér, de a szent eszme - ami egyelőre még nincs, de főleg NER az nem jó - diadalra jut. És persze családostul kivégzik a cárt és vígan rabolhatnak gyilkolhatnak mert az íróasztal Leninek is tudják nyomtató lónak nem lehet bekötni a száját. És végül az áhított hatalom, ahol a szifiliszes őrült is kastélyban élhet mert az végül is neki kijár!
Peter8811
2018. december 18. 07:06
Ezek győznek kommunizmus helyett az alkoholizmust fogjuk építeni, lásd Junker papa isiásza.
Peter8811
2018. december 18. 06:46
"Most meg végre elkezdtek dolgozni! Őrület!" Jó, de nem pont a holokausztos láda feszegetésével kellett volna kezdeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!