Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Elveszik a jogunkat

2019. december 10. 08:32

Nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban.

2019. december 10. 08:32
Szabó Szabolcs
Facebook

„Mi nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban. A szavazások alatt, az utolsó pillanatban még megpróbáljuk a délelőtt még meglevő szabad belépési jogunkat kihasználni arra, hogy az egyik minisztériumban utánajárhassunk néhány disznóságnak.

Ma a »Parlamentben« a Fidesz meg fogja szavazni a jogfosztó javaslatot, amelyik elveszi azt a néhány lehetőséget is, amely még az ellenzéki képviselőknek megmaradt. Szólásszabadságunk eddig sem volt, Kövér eddig is elvette a szót attól, aki számára nem tetsző dolgot mondott. Mostantól megfenyített kisiskolásként, hátratett kézzel kellene mozdulatlanul ülnünk, Kövér brutális büntetéssel torolhatja meg azt is, ha csúnyán nézünk rá.

De a legnagyobb gazemberség, hogy elveszik a jogunkat attól, hogy személyesen kérdezzük meg az állami intézményekben pöffeszkedő Fidesz kádereket. Ezután elveszik a jogunkat, hogy Önöket képviselve ellenőrizzük ezeket az embereket és ezeket a helyeket.

És megígérjük: mindent meg fogunk tenni azért, hogy ne a Fidesz mondja meg, mit, hol, mikor és hogyan mondhat róla az ellenzék!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. december 13. 05:20
"ELVESZIK A JOGUNKAT" Tényleg??? HÁT "AZ" NAGYSZERŰ! MINEK NEKTEK A JOG BAZZDMEG?
Prince of Absurdistan
2019. december 12. 19:38
Aki nem tud kulturált stílusban megnyilatkozni, ne álljon képviselőnek.
nyugalom
2019. december 11. 13:57
Ezeket a kreténeket mi dannyian fizetjük! mit képzelnek! ezek magukat reklámozzák tömjénezik, fütyülnek a szavazóikra! El kelne egy kis tüntetés ellenük!
nyugalom
2019. december 11. 13:53
2/3 van, a képviselő tegye a dolgát! ez is egy ostoba vörös rongy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!