Orbán a klímavédelemből is kamu szabadságharcot fabrikálna?

2020. január 16. 21:43

A magyar zöldmozgalom feladata lesz a következő időszakban, hogy meggyőzően leplezzék le Orbán képmutatását.

2020. január 16. 21:43
Pap Szilárd István
Mérce

„Minden alkalommal, amikor kicsit gyengült a Fidesz támogatottsága, gyorsan előkerült egy »globalista háttérhatalom«, amellyel szemben a kormány »megvédhette« a magyar állampolgárokat, és amellyel szemben szabadságharcot lehetett vívni.

Ugyanez volt az IMF »kipaterolása«, a rezsiharc és a menekültválság esetében is. Orbán mondatait már nem is kell nagyon átrendezni, hogy kirajzolódjon a szörnyű globalista erő, amely el akarja venni a magyarok jussát, a kohéziós forrásokat, meg akarja akadályozni, hogy a magyar nép használhassa saját természeti erőforrásait, hogy maga szipolyozhassa ki őket, és így tovább.

A Fidesz mindig is nagyszerűen képes volt a fent és lent konfliktusát, a kizsákmányoló nagyvállalatok és a kizsákmányolt dolgozók ellentétét a kint és bent, az idegen és a magyar ellentétévé alakítani. A csak nemzetközi együttműködéssel, a világ lakosságának nagy szennyezőkkel szembeni összefogásával megfékezhető klímaváltozás esetében ez a trükk végzetes következményekkel járna.

A magyar zöldmozgalom és a klímavédelem iránt elkötelezett emberek feladata lesz a következő időszakban, hogy meggyőzően leplezzék le Orbán képmutatását, és egy pillanatra se engedjék ki saját kezükből az ügy tematizálását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
clusedic
2020. január 20. 05:37
M︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆X︆︆i︆︆.︆n︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
diochrondie
2020. január 20. 00:36
M︆︆︆︆︆o︆︆o︆︆︆X︆︆︆i︆︆︆︆.︆n︆︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
dumblidem
2020. január 19. 19:37
M︆︆︆︆︆o︆o︆︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆.︆n︆︆︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
substerthy
2020. január 19. 14:40
M︆︆o︆︆︆︆o︆︆︆X︆︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆︆︆n︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!