A dühös ember

2020. március 04. 07:56

Ha tehetné, a házelnök kiállítana minden pisszenő képviselőt az ellenzék soraiból.

2020. március 04. 07:56
Somfai Péter
168 Óra

„Jó ideje figyelem a Tisztelt Ház elnökét, aki a szememben Hamvas tanár úr reinkarnációja. Ha tehetné, kiállítana minden pisszenő képviselőt az ellenzék soraiból, ha nem röstellne lerohanni a pulpitus legfelső polcáról, talán grabancon kapná valamelyik diplomás kommunistát, és keresne számára egy fogast a folyosón.

A minap megint anya jutott eszembe. Hallgattam a házelnök legutóbbi dühös kirohanását, néztem a tévében haragtól remegő bajuszát, és elképzeltem, most legszívesebben beírt volna egy jókora szekundát annak a szemtelen független képviselőnek, aki megint borsot törni merészelt az orra alá. Vagy belerúgott volna a pulpitus ajtajába. Anya most biztosan leülne mellém, megfogná a kezemet, és elkezdené elmagyarázni, miért fortyog olyan engesztelhetetlen harag ellenünk a házelnök lelkében.

És attól a naptól kezdve talán már más szemmel nézném őt is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. március 04. 15:41
Somos atv 000 -//-
zakar zoltán béla
2020. március 04. 15:39
licska
Teréz A Piréz
2020. március 04. 14:32
"Ha tehetné, kitiltaná..." Most akkor nem diktatúra van itten kérem szépen, ahol a gonosz házelnök teljhatalmúlag kiszánkáztathatja a saját taknyán a patkó balfelét elfoglaló ártatlan, kifinomult úriembereket?
pollip
2020. március 04. 10:59
A cikkírónak javaslom, viselkedjen úgy a saját szerkesztőségében, mint ahogy az ellenzék a Parlamentben. Mindkettő munkahely. Abaházit pl kirúgták csúnya beszédért:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!