Szégyelljék magukat!

2020. május 10. 08:50

Az ellenzéki politikusok ugyanúgy fognak járni, mint a szemétdombon szomorkodó SZDSZ.

2020. május 10. 08:50
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„És ez most tényleg nem vicc. Vagy költői túlzás. A szabadságuktól megfosztott, a szegedi Csillag börtönből otthoni munkát végző, milliós fizetésből nyomorgó függetlenobjektív újságírók egy jelentős része tényleg így gondolkozik. És beszél. Meg ír. Ilyen és ezekhez hasonló hazugságokkal hülyíti a külföldi barátait. Ilyen nyilvánvaló valótlanságokat segítségül hívva árulják a hazát. És közben a szemük sem rebben.

Még akkor sem, mikor az Európai Bizottság alelnöke cáfolja meg a hazugságaikat. Főnökeikről, az ellenzéki politikusokról nem is beszélve. Jakab Péter tegnapelőtt is ugyanúgy bement a lelakatolt parlamentbe óbégatni, mint eddig. Egy pillanatig sem érezte kellemetlenül magát. Még most sem. Pedig nem olyan régen még ő volt, aki államcsínyt emlegetett a koronavírus-törvény kapcsán.
Gyurcsány Ferenc sem nézegeti hazugságon kapott kiskamaszként zavartan a cipője orrát, hanem végtelen hosszúságúnak tűnő hatásszünetekkel operálva, bukott büfészínészként szerepelget az Országházban. Holott a törvény benyújtása után Orbán teljhatalmától rettegte össze-vissza magát. Dobrev Klára pedig külföldi újságíróknak tartott előadást, ahol arról értekezett, hogy a magyar kormány nem a vírus, hanem a demokrácia ellen harcol.

Az ellenzéki politikusok pont úgy fognak járni, mint a történelem szemétdombján szomorkodó SZDSZ. Amelyik addig riogatott a nem létező nemzetiszocialistákkal, fasisztákkal meg a zuhogó barna esővel, hogy a választók végül már csak kiröhögték a csak az ő fejükben létező démonjaikkal harcoló, a nácikkal való riogatásból élő liberálisokat. Amelyik párt sikeresen járatta le és tette szitokszóvá a liberalizmust és szüntette meg hazugságaival saját magát.

Szégyelljék magukat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. május 11. 11:21
"Vera Jourová, az Európai Bizottság liberális alelnöke egy televíziós vitában kénytelen volt elismerni, hogy Magyarország a koronavírus-törvény bevezetése után nem fogadott el olyan intézkedést, amely ellenkezne az európai uniós joggal." Már ő is visszakozott. Hiába, nem lehet kibégetni a csordából.
Janice
2020. május 10. 17:53
Csak azt nem értem, hogy mi a fasz bajuk van a kommunista rendszerel, ha most nem bánnák ha csak a Fidesz lenne? Nem lenne ellenzék.Hú hát akkor mégis jó volt a régi rendszer?
galancza
2020. május 10. 14:42
Apáti úr kérlek alássan!Mi az hogy szégyelljék magukat! Te komolyan azt hiszed hogy ezek valaha is szégyellni fogják magukat??? Te komolyan azt hiszed hogy ők valaha is belátják hogy rossz oldalon állnak,és egyszer majd magyar érdekeket fognak képviselni??? "Szégyelljék magukat". - Hagyjuk már ezt a betegesen modoros nagyon nemzeti,nagyon keresztény stílust! Apáti úr kérlek alássan!Te most jöttél a Holdról????? Ha most lenne a budapesti főpolgi választás akkor karigeri ismét jó eséllyel indulna Tarlós ellen.Neked foggggalmad sincs az átlagszavazók gondolkodásáról,szempontjairól!Apáti úr kérlek alássan!A fideszes sajtót kevesebben követik mint az ellenzékit!Ébredjél fel Apáti úr kérlek alássan!
galancza
2020. május 10. 14:37
Apáti úr kérelk alássan!Tragikusan primitív cikk.Mert ugyan lehet hogy a mostani ellenzék 8-10 év múlva oda kerül ahova az szdsz,de addig könnyen lehet hogy 4 vagy akár 8 évig kormányon lesznek.Mert h.lyíthetjük itt magunkat de fegyőréknek van esélye győzni 2022-ben.Ebből kifolyólag 2026-ban is.Apáti úr kérlek alássan!Úgy néz ki sajnos hogy nem emlékszel 2002-re.A fideszesek nyomták a nyagy dumát hogy az mszp-szdsz nem nyerhet,aztán 8 évig brutálisan rombolhattak kormánypártokként.Szóval igen!Szerintem is a történelem szemétdombjára fognak kerülni fegyőrék se sajnos nem a következő néhány évben.Mert megegyszer Apáti úr kérlek alssan!Az a k.rva nagy helyzet hogy jelenleg 50%esélye van fegyőréknak győzni 2év múlva.Persze höröghetsz,hőböröghetsz,nevezhetsz engen liberálbolsi trollnak meg akárminek,egészségedre,de azért jó lenne ha elgondolkodnál az őszi fideszes 2eredményeken"....Ja-ja-jó-jó.tudom-tudom:ősszel összességében nyert a Fidesz.Ez tény!De az is hogy fegyőrék brutálisan jól szerepeltek önmagukhoz képest.Tehát nem éppen összeomlóban vannak b.szd meg Apáti úr kérlek alássan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!