Túl a járványon?

2020. június 18. 17:29

Volt-e idén tavasszal járvány Magyarországon?

2020. június 18. 17:29
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Hírklikk

„Amilyen váratlanul előkerült, épp olyan hirtelen tűnt el a koronavírus a közélet témái közül. Nem áll szándékomban kotnyeleskedő, izgága rémhírterjesztőnek tűnni, aki oktondi módon megzavarja a nemzet szilárd egységét, szárnyaló önbizalmát és vezetőibe vetett állhatatos hitét, de választ szeretnék kapni az alábbi kérdésekre: Volt-e idén tavasszal járvány Magyarországon?

Nem reagálta-e túl a kormány a helyzetet az ország megbénításával, több százezer munkahely elveszejtésével, egészségügyi kezelések tízezreinek elhagyásával és az ezekből fakadó tragédiák kikényszerítésével? Minden intézkedés pontosan így volt jó és helyes? Mikor számíthatnak a magyarok újabb veszélyhelyzet kihirdetésére? Ha a járvány fellobban, a növekvő esetszámokhoz milyen intézkedések tartoznak majd? Az állampolgárok megismerhetik az e helyzethez tartozó protokollokat? Kik dolgozzák ki ezeket?
     
A sajtó jól vizsgázott? Az intézményes álhírgyártás gyakorlata, a kattintástőzsde kiszámíthatatlansága és a közösségi média hisztérizáló hatása képezhet-e rendszerszintű problémát a jövőben? Várom a hivatalos, a félhivatalos, vagy akár a civil válaszokat. Jó lenne, ha volna tanulsága a történteknek, és jó lenne azt megismerni. Tudomásul veszem, hogy a vírus már nem sláger, de hát mégiscsak emiatt állt le hónapokra a Föld – ha ehhez elég nagy volt a baj, valamiféle magyarázatra is teljen már!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2020. június 19. 20:06
Lehetett volna úgy is csinálni mint a svédek, a derék hegesztő vezetésével, de ők sem járnak jobban a végére. Azt nem is látják. A Protokollok a nemzetközi előírások szerint történtek . Mindenki ismerhette, kivétel az ellenzék aki a folyamatos tesztelést emlegette, de Geri sem tudta megcsinálni a hozzá tartozó intézményekben. Hetven halott volt a nem kielégítő járványkezelésének az eredménye. A közösségi médiát valóban jó lenne regulázni, de az szintén az ellenzéknek kedvezett, úgyhogy esély sincs rá, mert önjáróvá vált.
ami személyes
2020. június 19. 10:31
Szánalmas ahogy Puzsér a Hírklikk szintjére süllyedt . Tán csak nem összeveszett FAM -al . Mintha kicsúszott volna a lába alól a talaj.
mokány
2020. június 19. 10:20
Kevesli a halottak számát ?
flesh ripper
2020. június 19. 08:00
Az oláhok lapítanak, de náluk éppen most kezdődik a baj. Erre mi szabaddá tesszük az oláh vírushordozók császkálását az útjainkon? Ja, hozzászoktunk: az oláh halálkaravánok, korábban is életveszélyesek voltak a magyar autópályákon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!