Megvolt Orbán újabb hadüzenete

2020. szeptember 14. 13:06

Mit is várunk egy kormánytól, aki mindent propagandával akar legyőzni – egy vírussal szemben ez édeskevés.

2020. szeptember 14. 13:06
Szél Bernadett
Facebook

„Mire jó egy propaganda televízió mikrofonállvány-újságírókkal: megvolt Orbán újabb hadüzenete, minisztere és beszólása a nyugatnak. Ez biztos mind roppant izgalmas valakiknek valahol, de ami minket érdekelne, az az ingyen teszt, az otthon maradó szülőknek biztosított megélhetés, a világos protokoll igazolt fertőzés esetén és sorolhatnám. De mit is várunk egy kormánytól, aki mindent propagandával akar legyőzni – egy vírussal szemben ez édeskevés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Birkány
2020. szeptember 15. 12:55
Szél-vihar a biliben.
Vakfolt
2020. szeptember 15. 12:40
"de ami minket érdekelne, az az ingyen teszt" Semmi sincsen ingyen. Ha orrba-szájba tesztelnének orrba-szájba, akkor meg az volna a baj, hogy a haverok nyúlják le a pénzt tesztelés címen! előbb vagy utóbb balfaszházi tuti kisütné, hogy csak erről van szó.
ilkaildiko
2020. szeptember 14. 23:15
Balf@szok! Fel! Támadás! https://www.youtube.com/watch?v=cxRW4-DriOU
Tibesz26
2020. szeptember 14. 21:57
bunyozni akarsz te komcsi bolsevista kommunista rohadék ribanc szuka szajha ringyó logyó akkor gyere ki a haverjaiddal a forró kapu szorosba (thermopülába) és ott legyél kemény
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!