Oda kell csapni Soros cenzorainak, amíg nem késő!

2020. december 17. 09:50

Rohamosan közeledünk 2022-höz. Most minden eddiginél nagyobb dobásra készül a Soros-Zuckerberg-galaxis.

2020. december 17. 09:50
Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu

„A techóriások elleni föllépés elodázhatatlan. Az utóbbi évtizedben olyan brutális túlhatalomra tettek szert, amely az egész világot fenyegeti. Pár napos hír: az Egyesült Államok 48 tagállama beperelte a Facebookot versenytársai erőszakos kiiktatása miatt. Néhány hetes hír, hogy Törökország pénzbüntetést szabott ki a Twitterre, Facebookra, Youtube-ra és társaira, amiért fittyet hánytak a helyi törvényekre, nem neveztek ki helyi képviselőket. Ezért első lépésként fejenként tízmillió lírára (egymillió euróra) büntették őket. Amit persze röhögve kifizetnek, ha akarnak. Ám ha nem változtatnak, végső soron akár az internetes sávszélesség kilencven százalékát is megvonhatja tőlük Ankara.

»Azért hoztuk létre az Igazságügyi Minisztériumban a Digitális Szabadság Bizottságot, hogy minden az online/digitális térben tapasztalható kérdést, anomáliát megvizsgáljunk és szükség esetén javaslatot tegyünk a jogszabályi környezet megváltoztatására. (…) Látjuk mi történik a világban, látjuk, hogy a globális techcégek mögötti erőcsoportok akár választásokat is képesek eldönteni. Nem szabad naivnak lennünk, minden eshetőségre fel kell készülni, és átláthatóvá kell tenni ezen globális cégek működését és döntéseit. A munkát folytatjuk!« – írta Varga Judit igazságügyminiszter. A diagnózis pontos, most már »csak« a helyes gyógymódot kell megválasztani. Ez lesz a legnehezebb. A feladat óriási, de elodázhatatlan. Az amerikai elnökválasztás is megmutatta: a Facebook és bűntársai egyre gátlástalanabbul segítik a balliberálisokat, gáncsolják a nemzetieket. Már nem pusztán lejt a pálya, hanem szinte csak a libsik lehetnek a pályán.

Rohamosan közeledünk 2022-höz. Most minden eddiginél nagyobb dobásra készül a Soros-Zuckerberg-galaxis. A választás jelentős részben a virtuális térben dől majd el. A magyarok jelentős hányada azt hiszi el, amit a Facebook földob neki. Amit Soros cenzorai engednek. Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy botot dugjunk a szörnyeteg küllői közé. Ezen múlik minden. Vállalni kell a harcot most, amíg megvan hozzá a kétharmad!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2020. december 19. 18:11
Vonyítotok a félelemtől.:-) Jól van.
Béna Géza
2020. december 17. 13:36
Hé!! A világ a soros kottájából játszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Secnir
2020. december 17. 11:52
" Soros-Zuckerberg-galaxis." /facepalm
Korrupt Kornél
2020. december 17. 10:56
blokkolni a faszbuko!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!