Az európai egyesült államok támogatói teljes fegyverzetben

2021. február 09. 15:33

Haveroknak mindent, az ellenségnek a törvényt.

2021. február 09. 15:33
Boros Imre
Magyar Hírlap

„Amióta Dobrev Klára nagyon potenciális balliberális miniszterelnök-jelölt nyíltan megvallotta, hogy az európai egyesült államokban képzeli el hazánk jövőjét, céltalan a tervezet létezését tovább tagadni. Renzi volt olasz miniszterelnök (az olasz Gyurcsány) is hisz benne, de nyíltan még nem vallotta meg.Nem tudjuk, hogy kettejük közül melyikük van lemaradva egy brosúrával, mi is áll a kiskátéban, bevallani vagy inkább konokul tovább tagadni? Tény, hogy az elhúzódó Covid–19-járvánnyal a birodalmi készülődés szintet készül lépni. A tetemes államadósságok a járvány miatt erőteljesen tovább duzzadtak.

A kívánatos maximum 60 százaléknyi GDP-arányos helyett a teljes EU már 95 százalékos államadósságnál tart, az eurózóna pedig elérte a 101 százalékot. Figyelemre méltó a százasok »klubja« (Belgium 117, Franciaország 118, Spanyolország 123, Portugália 137, Olaszország 161, Görögország 202 százalék), szemben a normát ugyancsak túllépő vagy elérő, de szerényebb államadósságú országokkal (Németország 73, Hollandia 59 százalék).Jellemző viszont, hogy a zónán kívüliek sokkal jobban állnak.

A vakcinabeszerzés körüli ügyetlenkedésnek feltüntetett vélelmezhető szándékosság (nem publikusak a szerződések, innét a vélelem) idén is tovább növeli az adósságot, mert késik a gazdaságok beindulása.Akarva-akaratlanul, de az unió máris rálépett az európai egyesült államok létrehozását megcélzó pénzpolitikai ösvényre, követve azt az utat, amelyet a 18–19. század fordulóján az egyesülő egykori tizenhárom brit amerikai gyarmat követett Alexander Hamiltonnak, az első pénzügyminiszternek az irányításával

Nem lehet jognak deklarálni olyan tételeket, amelyeket senki által meg nem választottak és jórészt arctalanok követelnek jogként elfogadni. Ez nem jogállamokat, hanem jogfosztott államokat eredményez, azaz diktatúrát. Régóta kilóg ugyanis a jogállami szimbolikus talár alól az újszerű európai jogbiztonságot diktálók fordított sertésbőr erőszakszervezeti egyencsizmája. Sok még a teendő a báránybőrbe bújtatott farkas természetű jogállami hatóságainak megállítására, de a helyzet nem reménytelen, ha a népnek elmondják a lényeget. Ez az egyetlen remény az őrület megállítására”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antares007
2021. február 10. 13:47
Te aztán biztos jól tudod.
Herrence_Till
2021. február 10. 11:03
"A vakcinabeszerzés körüli ügyetlenkedésnek feltüntetett vélelmezhető szándékosság (nem publikusak a szerződések, innét a vélelem) idén is tovább növeli az adósságot, mert késik a gazdaságok beindulása." Hát a lóf.szdoktor még nem kérte ki azokat a szerződéseket? Ejnye...
Akitlosz
2021. február 10. 10:39
Az egész Európai Unió nyíltan, hivatalosan deklarált célja a politikai unió. Mégis mit hisz a szerző? Szén és acél közösség?
Pelso j.
2021. február 09. 20:19
"Haveroknak mindent, az ellenségnek a törvényt." Fidesz Működési Rend 1.sz. pontja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!