Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán már első- és másodrendű polgárokkal számol

2021. február 18. 11:15

Mi, magyarok azonban torkig vagyunk már ezzel a szemfényvesztő, jogtipró tolvajbandával!

2021. február 18. 11:15
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Íme, ilyen, amikor az »utcai harcos« Orbán az emberek háta mögé bújva próbál kikecmeregni a válságból, mert ahhoz is gyáva, hogy a nyitásról szóló döntéseket a saját nevével vállalja. Bezzeg a felhatalmazást, azt mindig szívesen vállalja, de amint az emberek életéről van szó, inába száll a bátorsága. Persze a »nemzeti konzultáció« kérdései a szokott módon irányítottak, és már jó előre látszik belőlük, hogy mit is tervez a Fidesz a magyaroknak: azt tervezi, hogy bár lehet némi nyitás, de az oltási igazolvánnyal két csoportra osztják az embereket. Akik elfogadják Orbán ki tudja honnan összeszedett, »kamionról leesett« oltásait, azok mehetnek majd rendezvényekre, a többieknek viszont hallgass lesz a neve a NER-ben, mert a jogaikat elveszik.

Mi, magyarok azonban torkig vagyunk már ezzel a szemfényvesztő, jogtipró tolvajbandával! Nekünk 2022-ben lesz az igazi konzultáció, amikor is a Fideszt elzavarjuk oda, ahová való: a történelem szemétdombjára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2021. február 19. 18:51
Marci, te áruló! Te még csak harmadrendű sem vagy, te okádék!
Nyikos Maja
2021. február 19. 15:33
A szülei is kiszolgálták a bolsevik rendszert és nagyon jól eléltek belőle! A kisfiú is rájött hogy a hazaárulás jobban jövedelmez!
Flagellator1974
2021. február 18. 20:57
De kemény vagy Marci! Lista kész? Te fasz.
furunkulus13
2021. február 18. 16:56
Marci, marci! Fletó ölében ülve jogtiprásról, szemfényvesztésről dumálni őrült rizikó, mert ezekben a művészet ágakban Ferenc nemzetvezető testvér number one, verhetetlen bajnok, nemzeti klasszikus!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!