Válasz Fábián Tamásnak

2021. március 12. 15:49

Vitaestjeinket nem a te politikai logikád és szubjektív elvárásaid, hanem az emberek igényei mentén szervezzük.

2021. március 12. 15:49
Transzparens Újságírásért Alapítvány
Facebook

„Sokan nem úgy látják a vitaestek mibenlétét, mint te, ezért is olyan nagy rá mindig az érdeklődés. Mi úgy gondoljuk, hogy ha a te narratívadat követnénk, akkor soha nem ülnének le a kormánypártinak tartott és a nem-kormánypártinak tartott (vagy nevezzük, ahogy neked jól esik, mi igyekszünk senkit nem minősíteni) média képviselői, a lövészárkok hasonló mélységben fennmaradnának és mindenki maradna a saját buborékjában. A magyar közéletnek ma nem erre van szüksége.

Az embereket az láthatóan és érthetően kevésbé érdekli, ha mondjuk egy telexes egy 444-essel ül le beszélgetni/vitatkozni vagy ha egy pesti srác egy 888-assal. Ilyeneket már láttunk és még fogunk is látni sokat. A mi vitaestjeinkre azért ilyen nagy az érdeklődés, mert az embereknek erre van igénye, annak ellenére, hogy szerinted ez a Fidesz médiáról alkotott narratíváját erősíti. Az olvasók egy jelentős része azt szeretné, hogy ti végre leüljetek egymással és próbáljatok meg vitatkozni.

Ezért volt szuper, hogy kedden leültetek. Sajnáljuk, hogy ez a vitaest sokszor ellenségeskedésbe csapott át, sajnáljuk, hogy ez ellen nem tudtunk többet tenni. Mi se így terveztük, legközelebb jobban felkészülünk egy ilyen helyzetre is. Az Apáti vs. Plankó, de akár még Szily vs. Huth vita is jobb hangulatúra sikeredett.

Összességében mi épp azért nem reflektálunk arra, amire te elvárnád tőlünk, mert nem akarunk beállni egyik tábor narratívája mögé sem. A tied mögé sem. Szerinted emiatt nekünk egyértelműen kimutatható, erős kapcsolatunk van a Fidesszel. Ezt a véleményedet nyilvánosan meg is osztottad a vitaestünkön. Azt írod, hogy reméled ez nem gond. Természetesen nem gond. Azért hívtunk, hogy elmondhasd a véleményed. Mi ugyanakkor azt reméljük, hogy neked pedig az nem gond, ha vitaestjeinket a MagNet Közösségi Házzal nem a te politikai logikád és szubjektív elvárásaid, hanem az emberek igényei mentén szervezzük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoligoo
2021. március 12. 18:26
Ezekkel a bolsevik zsidókkal a múlt században elkövetett bűneik miatt sem szabad leülni egy asztalhoz. Egyszerűen csak ki KELL mondani kik ők és eddig mit csináltak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da Vinci
2021. március 12. 16:58
Ezt a tahó, izgága kis Fábiánt kár is volt meghívni, amolyan Mesterházy típus, szintje a kocsma. De legalább elég sokan látták, ezeknek erre telik, színvonaltalan, primitív, buta. Csak erre volt jó.
kisgul
2021. március 12. 15:59
Ott a pont!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!