Egy világváros főpolgármestere ne egy szánni való, „béna, de cuki” típus legyen

2021. május 15. 09:37

Karácsony bölcsibe nem járt, de úgy viselkedik, mint egy jóllakott napközis, vagy inkább sértett óvodás?

2021. május 15. 09:37
Rákay Philip
Facebook

„Lassan tényleg szánni kezdeném... A probléma csupán annyi, hogy egy világváros főpolgármestere ne egy szánni való, »béna, de cuki« típus legyen, hanem olyan ember, aki valódi képességekkel rendelkező, karizmatikus vezető. Karácsony Gergely tegnap – napi rutinját teljesítve – megint a Facebookon panaszkodott. A poszt lényege újfent annyi volt: »őtet mindenki bántsa» – most épp az angol nyelvtudás zavaró hiánya miatt. Idemásolom egy részletét ennek a szánalmas irománynak, amely jobb színvonalú középiskolák első osztályában sem érdemelne ki egy kettest fogalmazásból. Hogy ezt a posztot a nagy tudású Gál J. Zoltán kommunikációs igazgatóval együtt hozták össze, vagy Gerit egyedül engedték a gép elé alkotni, nem tudom. Mindegy is...

»Bölcsibe nem jártam, remélem, nem gond. Óvodába Nyírtasson jártam, úgy emlékszem, egyszer elvettem más homokozó lapátját, de már megbántam.Általános iskolát Nyírtasson kezdtem és Debrecenben fejeztem be, nem, nem rúgtak ki, elköltöztünk, bocsi.A debreceni Tóth Árpád Gimnáziumban érettségiztem, most szólok, nem voltam nagyon jó tanuló, ha kérik, megpróbálom megkeresni az érettségi bizonyítványomat, de fogalmam sincs, hol lehet.«

Ez a »fogalmam sincs«, na ez a te nagy jellemződ, a téged egész életedre elkísérő eposzi jelződ, Gergely! És ami dermesztő, hogy erre a rendkívül gyenge politikai színvonalra még mindig vannak vevők. Aprócska adalék, hogy Karácsony ezért a posztért 31 ezer like-ot gyűjtött be, ma reggelig... Itt tart még mindig a budapestiek egy része. Az a része, amely ma délután nyilván örömkönnyeket hullajt majd a meghatottságtól, amikor »mama kedvence« Gergőjük bejelenti: miniszterelnök-jelöltnek is alkalmasnak gondolja magát. Miközben az ártatlan, jóllakott napköziseket megszégyenítő mosoly mögött közveszélyes politikai erőtér sorakozik fel...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 16. 18:10
Nah még te kellettél te nyomorult egybites nemzet szégyene csicska seggnyaló bélféreg... más sem hiányzott csak a te szánalmas hazug troll böfögésed...
btete
2021. május 15. 19:17
De jó lenne ha ezzel a nyelvtudás műsorszámmal kipiszkálná a FIDESZ Karácsony Gergelyt. Márki Zay Péter egy sokkal jobb és a FIDESZ számára veszélyesebb ellenfél lenne. 1. Hét gyermeke van hívő katolikus. 2. Nem párt ember. A bizonytalan szavazókat sokkal jobban meg tudja szólítani. 3. Egy nagy FIDESZ fellegvárban 2x már győzni tudott Lázár János emberei ellen. 4. öt évig dolgozott az USA-ban tehát perfect angol. 5.Közgazdász végzettségű ez szerintem előny. 6. Támogatja a FIDESZ családpolitikáját. 7.Nagyságrenddel kevésbé támadható mint Karácsony aki főpolgármester. Hódmezővásárhelyen sokkal kevesebb ügy van mint egy fővárosban. 8. A "gyurcsányozás" is sokkal kevésbé ülne vele szemben. Vagyis hajrá FIDESZ szét kell trollkodni Karácsonyt az jó az ellenzéknek.
jánosbácsi
2021. május 15. 18:54
Kálmánka szerinted kitől származik az idézet? Ész nélkül papírból olvasva. :D "Mátyás királynál is a mi seregünket nyomta Bécsnek büszke vára” A mondat helyesen így szól: "S nyögte Mátyás bús hadát Bécsnek büszke vára."
Coccothraustes
2021. május 15. 18:06
Karácsony irománya a kettes alá szinten van alsóban, a miniszterelnök jelöltség meghaladja a képességeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!