Profán oka van, hogy nem csináltam meg a doktorit

2021. május 17. 12:48

Akkor már 2 éve aktív politikus voltam. Ennyi.

2021. május 17. 12:48
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Az egyetemi, tudományos világban a komolyság egyik mércéje a publikációk száma. Akár megtisztelőnek is tarthatnám, hogy az én rövidke tudományos karrieremről mennyi publikáció született, csak ezen a hétvégén, zömmel a lakájmédiában. Szívesen hozzájárultam volna ezekhez, ha valaki megkérdezett volna, de ilyen ez, úgy látszik, a tények csak megkötik egyes alkotók fantáziáját. Végképp megtisztelő, hogy maga a rektor, Lánczi András is megtörte a hosszú csendet.

De akkor tisztázzuk, ha már – ezek szerint – az ország fontos kérdésévé vált, miért nem csináltam meg a doktorit. Igazán profán oka van. Amikor be kellett volna fejeznem, akkor már 2 éve aktív politikus voltam. Ennyi. Így ért véget a tudományos karrierem. Említettem legutóbb, nagyon szerettem tanítani. Hogy hogyan csináltam, azt nem az én tisztem eldönteni, szerintem nem is a lakájmédiáé. Hanem a diákoké. Szerencsére, ők meg is tették a tanárok értékelésére szolgáló Mark My Professor oldalon. Azért teszek ide erről egy képet, mert van egy másik Karácsony Gergely is az egyetemi világban, ismeretlenül is elnézést kérek tőle azért, amit mostanság ki kell állnia.”

Kép forrása: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2023. március 19. 18:16
Ha belép Ferihez - mint giga pártjának más tagjai - legközelebb is ő lesz a főpolgi...
amca
2023. március 19. 17:38
na, ne . nem kell ide semmi gitle r?? Mao ? Il Duce ? Kob a? Lenyin? A nyírtassi tuskó. Seenglish sejogsi !!!!! sevillamos!! Sedr!! Seész ! Se teljesítmény !! r
BobbyBacsi
2021. május 19. 02:22
Tömören a két év alatt rájött hogy itt lehet hazudni,össze-vissza beszélni nem kevés pénzért,nem úgy mint a doktoriban.Akkor minek kínlódjon éveket...Egy újabb megélhetési politikai báb.Ennyi....Azért az tetszett ,ahogy Dobreva lecsapta a magaslabdát :D Beindult a pofozógép!
bagira
2021. május 18. 21:07
Nincs doktorija nyelv vizsgája de az adjuntus fizetést felszedte , fizesse vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!